Saç çok düz ve şekil almıyor

Deneyeceğim hocam sağ olun.

Bunu almayın hocam kıvırcık saçlar için olan urunlere kıvırcık saçlar için yağlar olur çok fayda etmez deniz tuzu weya toz wax arkadaşların dediği gibi.

Direkt tuzlu suyun uzun vadede saç döktüğü söyleniyor deniz tuzu spreyinin böyle bir yan etkisi var mi?

Hocam kullandığınız markaya bağlı deniz tuzu spreyi diye gecıyor içeriğine bakıyosun deniz tuzu dışında her şey var ortak içerik olarak tuz olur tuz saçını kurutur sadece dokme gıbı bir durumu yok uzun vadede sağlıksız görünür o kadar.

Bunu almayın hocam kıvırcık saçlar için olan urunlere kıvırcık saçlar için yağlar olur çok fayda etmez deniz tuzu weya toz wax arkadaşların dediği gibi.

Hocam kullandığınız markaya bağlı deniz tuzu spreyi diye gecıyor içeriğine bakıyosun deniz tuzu dışında her şey var ortak içerik olarak tuz olur tuz saçını kurutur sadece dokme gıbı bir durumu yok uzun vadede sağlıksız görünür o kadar.

Urban care almayı düşünuyorum uygun mudur?

Kanka benim saçlarım çok kısa ince telli ve gür deniz tuzu spreyi denedim saçıma ufaktan şekil verdi güzel olcak gibiydi ama saçını ıslatıyor yağlı gibi hissettiriyor çok önemli değil fakat ben motor kullandığım için kask takarken sorun yaşadım. Saç köpüğü ise saçımı deniz tuzuna göre daha az şekillendirmişti ama saçımı yumuşak olduğu gibi bıraktı o daha hoştu.

Kanka benim saçlarım çok kısa ince telli ve gür deniz tuzu spreyi denedim saçıma ufaktan şekil verdi güzel olacak gibiydi ama saçını ıslatıyor yağlı gibi hissettiriyor çok önemli değil fakat ben motor kullandığım için kask takarken sorun yaşadım. Saç köpüğü ise saçımı deniz tuzuna göre daha az şekillendirmişti ama saçımı yumuşak olduğu gibi bıraktı o daha hoştu.

Ya sekil verdiğinde uzun süreli mi yoksa hemen bozuluyor muydu yanında başka bir şey kullaniyor muydun

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı