Saç derisi kuru ve kepek var

Bbirkullanıcı

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba saç derim hem kuru hem de böyle katman gibi kepek var resmen. Bir aralar sadece su ile herhangi bir şampuan olmadan yikaniyordum böyle bir şey yoktu fakat bu sefer de rahat hissetmiyordum açıkçası. Şu an sadece kalıp sabun kullanıyorum (denemek istedim işe yarayacak mı diye) fakat daha kötü oldu. Önerebileceğiniz şampuan nemlendirici vs her türlü önerilerinizi bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba saç derim hem kuru hem de böyle katman gibi kepek var resmen. Bir aralar sadece su ile herhangi bir şampuan olmadan yikaniyordum böyle bir şey yoktu fakat bu sefer de rahat hissetmiyordum açıkçası. Şu an sadece kalıp sabun kullanıyorum (denemek istedim işe yarayacak mı diye) fakat daha kötü oldu. Önerebileceğiniz şampuan nemlendirici vs her türlü önerilerinizi bekliyorum.

Uzmana gidin herkesin saç yapısı vs. farklı. Benim saçım için kullandığım Yves Rocher var ama onu öneremem size çünkü sizin saçınıza etkisi farklı olabilir uzmana sorun bir baksın.

Hocam kepeğiniz saç derisinin kuru olmasından mı yoksa hastalıktanmı kaynaklı? Hastalık ise çinko piriton içeren bir şampuan kullanmanız lazım, kuruluktan ise saç tipinize gore güzel saç kremi ve şampuan almanız lazım.

Hocam bende sadece B12 ve D vitamini eksikliği var onun dışında herhangi bir dermatologa vs görünmedim ne desem yalan. Ben saç derimin kuru olmasından kaynaklandığını düşünüyorum. Ne gibi şampuanları önerirsiniz?

Uzmana gidin herkesin saç yapısı vs. farklı. Benim saçım için kullandığım Yves Rocher var ama onu öneremem size çünkü sizin saçınıza etkisi farklı olabilir uzmana sorun bir baksın.
Şu sıralar sürekli hastanelerle uğraşıyorum bunun içinde gitmem gerekiyor gibi. Teşekkürler.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı