-Dostlar bildiğiniz herhangi bir tip dökülme için bildiğiniz bir yöntem varsa söyler misiniz? Çok çaresizim (stres, genetik, fönden dolayı, vitamin eksikliği vb...) Fark etmez. En azından bir umut.
Bahsettiğiniz sorunları gidermeniz lazım önce. Onun dışında kozmetik ürün olarak cevap verecek olursam şahsen siyah sarımsak, zeytin yağı vs hepsini denedim çözümü dalin kullanmakta buldum. Sabahları yastıktan saç toplardım son 2 aydır belki 1 tel çıkıyor. Her cilt için aynı sonucu verir mi bilmem benim deneyimim bu yönde.
Bahsettiğiniz sorunları gidermeniz lazım önce. Onun dışında kozmetik ürün olarak cevap verecek olursam şahsen siyah sarımsak, zeytin yağı vs hepsini denedim çözümü dalin kullanmakta buldum. Sabahları yastıktan saç toplardım son 2 aydır belki 1 tel çıkıyor. Her cilt için aynı sonucu verir mi bilmem benim deneyimim bu yönde.
Genetikse 16 yaşında da dökülebilir, genetik olunca erken dökülmeyecek diye bir şey yok. Doktora gidersen asıl kaynağını öğrenip ona göre sana bir yol çizecektir.