Saç dökülmesi için ne yapabilirim?

Bende de var genetik 16 yaşında başladı. Şu an 25 yaşındayım kafamın üstü hava alanı gibi oldu. Şu saç ekimi teknikleri iyice bir yerine otursun saç ektireceğim ama eğer genetikse yine de dökülüyormuş ektirsen bile öyle diyorlar.

Yaşadın mı dostum tam benim yolu çizdin çünkü...
Abi dht hormonu enseden alınan donör'e etki etmiyor diye biliyorum (bu arada 16 yaşında açılma var mıydı ?)

Yaşadın mı dostum tam benim yolu çizdin çünkü...

Abi dht hormonu enseden alınan donör'e etki etmiyor diye biliyorum (bu arada 16 yaşında açılma var mıydı ?)
Evet deli gibi dökülüyordu. Sonra döküle döküle 20 tel saç kaldı. Kader bu yapacak bir şey yok. Eğer enseden alınan dökülmüyorsa ileride saç ektirebilirim.

Evet deli gibi dökülüyordu. Sonra döküle döküle 20 tel saç kaldı. Kader bu yapacak bir şey yok. Eğer enseden alınan dökülmüyorsa ileride saç ektirebilirim.
Abi uzun zaman olmuş ancak hatırladığın kadarıyla günde kaç tel dökülüyordu ? Birde tavsiye edeceğin birşey var mı ? Söyleyeceklerin benim için altın değerinde.
Abi uzun zaman olmuş ancak hatırladığın kadarıyla günde kaç tel dökülüyordu ? Birde tavsiye edeceğin birşey var mı ? Söyleyeceklerin benim için altın değerinde.

Genetikse engelleyemezsin, sadece yavaşlatabilirsin.

Bizim tüm sülale genetik kel. 17 yaşındayım ve saçlarım gözle görülür bir şekilde dökülüyor. Çoğu akrabamın yaptığı gibi saç ektirmeyi planlıyorum.

Bazı şampuanlar var yavaşlatan. Kullanan arkadaşlar varsa herhangi bir öneri yapabilir bence.

Dostum demir eksikliğinden dedi doktor ancak bilemiyorum eğer işe yarayan birşey bulursan bana da haber ver.

Dostum tüm mesajları okuyamadım. Amcalarında veya dayılarında kellik var mı?
Amcalarda yok dayılar da var.. ama saç tipim dayılarıma değil amcalarıma benziyor ve 15-20 tel saçım beyaz

Dostum o güne geri gitsem ilk işim 3 günde bir duş alıp saçlarıma bakım yapmak, dermatologa gitmek olur. Ben tuttukça geliyordu elime. Bir doktora görünün. Genetikse yapacak bir şey yok gibi. Ayrıca stres yapma stres dökülmeyi hızlandırır.

Arkadaşım kesin çözüm reçeteyi yazıyorum. Yaşında genç daha tedavi olursan bir sorunun kalmaz.
PRP ve mezoterapi uygulatıyorsun saçına dökülmen durur, güçsüz saçların güçlenir. Bunu genç yaşta yaptırırsan şansın çok fazla.
İleride ektirmeyle uğraşacağına şimdi kendi saçlarına özen göster. Bu işlemleri yaptırıp saçları çıkan çok insan var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…