Bioxcin alabilirsiniz çok etkili bir şampuan.Arkadaşlar yeni fark ettim, saçımda böyle bir açık var. Baba tarafındaki herkes kel genetik de var yani. Abim 25 yaşında ama fazla dökülmedi saçı. Sizce ne yapabilirim bu saça, ne kullanayım? Yaş 17.
Şampuanlar var bu olaylar için özel olarak, sandığınız gibi de bir zararı yok.Kanka hiç bulaşma bence, saç olayı tamamen genetiktir. Bir ton ilaç alıp içeceksin sağlığından olacaksın gerek yok. Çok istiyorsan da yazları işe girersin saçların dökülmeye devam ederse de ektirir geçersin. Diğerlerini boşver kafana garip şeyler sürüp saçma ilaçlar içip o kıl hücrelerinin ömrünü uzatamazsın.
Sandığım gibi bir zararı kısa vadede yoktur muhtemelen, ama 10 yıl sonra ne olacağını kimse bilemez çünkü mantıklı düşününce dediğiniz şampuanların kıl hücrelerine etki etmesi lazım yani deri içine bir madde girişi oluyor ve bu ilaçların da 50 yıl önce çıkmadığı yani uzun vadede testlenmediğini varsayarsak sıkıntılı bir durum bence.Şampuanlar var bu olaylar için özel olarak, sandığınız gibi de bir zararı yok.
Yves rovher kullanıyorum herkesin tavsiye rttiğiBioxcin eczanede satılan 3'lü şampuan
sebamed kullanmıştım bi ara şimdi yves rpcher kullanıyorumLisede kız saç köklerimü koparmıştı doktor seba med vermişti 6 ayda topladı üstünü görmedim .
yves öneriyolar hocam bende kullanıyorumBioxcin alabilirsiniz çok etkili bir şampuan.
sanırım haklısınız ışık felan tam vurmuş oyüzddn okadar parlamış olabilir ama ben yinede erken yaşta önlemimi almak istiyorum. Şuan derma roller felan kullanıyorum evde mixondil serumla birlikte alıcam yakındaFotoğraftaki kısım herkeste var. Saçınızda bir dönemeç orası. Başka birisine sorduğunuzda muhtemelen fotoğraftaki kadar bir açıklık göremeyecektir.
Ayrıca saç olayları tamamen genetiktir. Alacağınız şampuanlara muhtemelen boş yere masraf yapmış olacaksınız. Akışına bırakın, genetiğinizde varsa dökülür, yoksa dökülmez. Saç dökülmesi zaten çoğunlukla vücudun hormonlarına bağlı, bunu aldığınız şampuanlar ile değiştiremezsiniz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.