Saç dökülmesi karşıtı şampuan önerisi

Makaleler
3
Yer
Ordu/Perşembe
Saç dökülmemin önüne ilaçlar vasıtasıyla önüne geçmiş oldum. Normalde Bioblas siyah sarımsak şampuanı kullanıyordum ancak iş gördüğünden pek emin değilim. Şampuanım bitmek üzere ve yeniden sipariş vermek istiyorum. Sizin kullandığınız ve saçı dökülmelere karşı çok iyi koruyan fiyat / performans şampuan önerileriniz nelerdir? Mutlaka kullan saçı dökülmeden koruyup güzel besliyor dediğiniz var mıdır?

Sampuan degil ama birkac sey onerebilirim.

Argan yag (saca masaj seklinde uygulanabilir)

Cam terebentin yag (sampuana bir kasik eklenir)

Saf Zeytinyagi (Masaj)

Son olarak Bemiks Kompoze + Bepanthen + Evigen karisimini arastirabilirsiniz.

Kimse kimseye sana şu kesin iyi gelir vs diyemez. Her insanın saç yapısı vs farklıdır ama bu çoğu kişiye iyi gelmiş bir ürün.

Yani hocam böyle genel kitle için diyordum.

Saçlar dökülme aşamasında iken işlem yapılıyor. Sanırım 4500 küsur lira idi en son. Birkaç seans şeklinde kafanın içine iğne ile saç besleyici bazı şeyler enjekte ediyorlar. Dökülmesini engelliyor ama yeni saç çıkarmıyor bilgin olsun. Olan kökleri gürleştiriyor ama yani çoğalmış gibi gözükür.

En son böyle bir konudan bir arkadaşın saçları dökülmüştü, cildiye doktoruna danışın lütfen.
Kimse sizin cildinizi, bir kimyasala karşı olan alerjinizi vesaire bilemez tahmin edemez.
Ciddi sonuçları olur.
Kullanacağın ürün sana zarar verebilir.

Yok hocam zaten gitmiştim ve ilaç, özel şampuan ve spreyle atlattım. Şu an olanı korumak ve dökülmesini engellemek istiyorum. Yani kısaca işte Elidor, Clear Man gibi şampuanları kullanmak istemiyorum.

Buna inanılmaz, üzgün ve kızgın emojisini aynı anda atmak istiyorum.

Son düzenleme:
Cildiye standard ketoral şampuan yazar + minox yada biotin takviyesi almanı söyler Kan değerlerinde bir anormallik yoksa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…