Saç dökülmesi nasıl engellenir?

Erwindert

Femtopat
Daha fazla  
15 yaşındayım ve elimi her saçima attigimda 2 3 tel dokuluyor, kendi kendine döküldüğünü pek görmedim.

Son düzenleyen: Moderatör:
15 yaşındayım ve elimi her saçima attigimda 2 3 tel dokuluyor, kendi kendine döküldüğünü pek görmedim.

Ne çok ne az yıka ayarında yap. Ben her gün yıkıyordum sabah şekil vermek için çok fazla dökülüyordu. İki günde bir yıkayacak şekilde değiştirdim yine dökülüyor ama az dökülüyor. Sende işe yarar mı bilmiyorum ama çok yıkıyorsan bir dene bence.

Saç dökülme sebebini bir belirle genetikmi stres veya saçına yaptığın bakım demir eksikliği gibi önce sebebini bul biyotin ve keratin içeren ürünler kullan bakım yapmıyorsan yap sürekli tara saçını.

Ben 12 yaşındayken de aynısı oluyordu. Fakat pek dert etmedim, sizde etmeyin çünkü saçım hâlâ sık. Önerim ise her gün saçına sprey, wax gibi şeyler kullanma. Onun dışında arada sırada kafanı banyodaki musluğun altında masaj yaparak yıkayabilirsin.

Ben 12 yaşındayken de aynısı oluyordu. Fakat pek dert etmedim, sizde etmeyin çünkü saçım hâlâ sık. Önerim ise her gün saçınıza sprey, wax gibi şeyler kullanma. Onun dışında arada sırada kafanı banyodaki musluğun altında masaj yaparak yıkayabilirsin.

Evet jöle spray bende önermem saçın dökülmesine sebep olur

2 3 telden bir şey olmaz herkesin o kadar gelir eline. Saçlar dökülerek biten şeyler değil zaten. Sabah uyandığında yatağında yastığında dolu saçlar filan varsa her yer saçlarınla dolmaya başladıysa o zaman dökülüyor demektir.

Sabah uyandigimda da yastigimda en fazla 3 tel oluyor ztn bir de şu ana kadar wax sprey falan en fazla 3 4 kere kullanmisimdir bir de bu sene sınav senem o da etkili olabilir diye düşünüyorum

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı