15 yaşındayım ve elimi her saçima attigimda 2 3 tel dokuluyor, kendi kendine döküldüğünü pek görmedim.
15 yaşındayım ve elimi her saçima attigimda 2 3 tel dokuluyor, kendi kendine döküldüğünü pek görmedim.
Ben 12 yaşındayken de aynısı oluyordu. Fakat pek dert etmedim, sizde etmeyin çünkü saçım hâlâ sık. Önerim ise her gün saçına sprey, wax gibi şeyler kullanma. Onun dışında arada sırada kafanı banyodaki musluğun altında masaj yaparak yıkayabilirsin.15 yaşındayım ve elimi her saçima attigimda 2 3 tel dokuluyor, kendi kendine döküldüğünü pek görmedim.
Ben 12 yaşındayken de aynısı oluyordu. Fakat pek dert etmedim, sizde etmeyin çünkü saçım hâlâ sık. Önerim ise her gün saçınıza sprey, wax gibi şeyler kullanma. Onun dışında arada sırada kafanı banyodaki musluğun altında masaj yaparak yıkayabilirsin.
Takılma o zaman sınavdan sonra rahatlarsın zatenSabah uyandigimda da yastigimda en fazla 3 tel oluyor ztn bir de şu ana kadar wax sprey falan en fazla 3 4 kere kullanmisimdir bir de bu sene sınav senem o da etkili olabilir diye düşünüyorum
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.