Saç dökülmesi nasıl engellenir?

Mysmeh

Kilopat
Daha fazla  
Aklımda bazı yöntemler var. Bu konu hakkında öneri tecrübe yorum farklı öneri vs. her şeye açığım. Genetik olarak tahmin ettiğim bir saç dökülmem var yanlardan açılan erkeksi tipi türden. Saçlarım çok kıvırcık ve oldukça kuru. Aklımda biotin içmek, minoxil kullanmak var. ZMA, D3K2 ve Omega 3 içiyorum ekstra olarak. Yanında da linki bırakacağım 2 şampuandan birini gündelik şampuanma ek olarak haftada 2 kez kullanmayı düşünüyorum. Gerek minoxil konusunda, kullanımı bırakma durumu vs. gerek genel olarak her türlü cevaba açığım.

Aklımdaki şampuanlar:

Hangisini alsam kararsızım.

Gündelik kullandığım ve mumnun olduğum şampuan:

(Başlık değişmiş amacım daha çok dökülen saçı geri kazanmak ve dökülmesini engellemek)

Serum mu ne bir şey enjekte ediyorlar, maddi imkanın varsa direkt doktora danışıp o tedaviye başla. Bu attıklarının hiçbir etkisi yok dökülmeye. Minoxidile başlayabilirsin ama günde 2 kere hayatın boyunca kullanacaksın yoksa daha fazla döker.

Kendi adıma konuşuyorum ben herhangi bir markanın katı sabununu kullanıyorum ve arada bulursam Dalin şampuan kullanıyorum başka bişe kullanma bence sende. Serum konusunda birşey bilmiyorum.

Aklımda bazı yöntemler var. Bu konu hakkında öneri tecrübe yorum farklı öneri vs. her şeye açığım. Genetik olarak tahmin ettiğim bir saç dökülmem var yanlardan açılan erkeksi tipi türden. Saçlarım çok kıvırcık ve oldukça kuru. Aklımda biotin içmek, minoxil kullanmak var. ZMA, D3K2 ve Omega 3 içiyorum ekstra olarak. Yanında da linki bırakacağım 2 şampuandan birini gündelik şampuanma ek olarak haftada 2 kez kullanmayı düşünüyorum. Gerek minoxil konusunda, kullanımı bırakma durumu vs. gerek genel olarak her türlü cevaba açığım.

Aklımdaki şampuanlar:

Hangisini alsam kararsızım.

Gündelik kullandığım ve mumnun olduğum şampuan:

(Başlık değişmiş amacım daha çok dökülen saçı geri kazanmak ve dökülmesini engellemek)

Genetiğinizde varsa sonunuz Finasterid'de bitecek gibi. Eğer kullanmayı dusunursenız doktora basvurun hocam onun dışı syoss önermiyorum.

Farkındasınızdır ama yine de belirtmek isterim. Bu gibi ilaçlar vs. günün sonunda fıs oluyor. Yani final kaçınılmaz oluyor. En kesin çözüm şu anda saç ektirmek. Onun dışında kullanılan minoxidil vs. Nihai boyutta zaman ve para kaybı oluyor. Olası yan etkileri de cabası tabii. Yine de siz bilirsiniz. Tavsiye niteliğinde olmayacak ama bu durumu da göz önünde bulundurun derim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı