Mysmeh
Kilopat
Daha fazla
Aklımda bazı yöntemler var. Bu konu hakkında öneri tecrübe yorum farklı öneri vs. her şeye açığım. Genetik olarak tahmin ettiğim bir saç dökülmem var yanlardan açılan erkeksi tipi türden. Saçlarım çok kıvırcık ve oldukça kuru. Aklımda biotin içmek, minoxil kullanmak var. ZMA, D3K2 ve Omega 3 içiyorum ekstra olarak. Yanında da linki bırakacağım 2 şampuandan birini gündelik şampuanma ek olarak haftada 2 kez kullanmayı düşünüyorum. Gerek minoxil konusunda, kullanımı bırakma durumu vs. gerek genel olarak her türlü cevaba açığım.
Aklımdaki şampuanlar:
ty.gl
ty.gl
Hangisini alsam kararsızım.
Gündelik kullandığım ve mumnun olduğum şampuan:
ty.gl
(Başlık değişmiş amacım daha çok dökülen saçı geri kazanmak ve dökülmesini engellemek)
Aklımdaki şampuanlar:
Bioxcin Quantum Şampuan 300 ml 3 Al 2 Öde Kuru ve Normal Saçlar Fiyatı - Trendyol
Bioxcin Quantum Şampuan 3 Al 2 Öde Kuru Normal Saçlar Için- yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
Revox Biotin Collagen At Kuyruğu Bitki Özlü Dökülme Karşıtı, Hızlı Uzama Etkili Dolgunlaştırıcı Şampuan - Fiyatı, Yorumları
Revox Biotin Collagen At Kuyruğu Bitki Özlü Dökülme Karşıtı, Hızlı Uzama Etkili Dolgunlaştırıcı Şampuan yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
Hangisini alsam kararsızım.
Gündelik kullandığım ve mumnun olduğum şampuan:
Syoss Oleo 21 Derinlemesine Bakım Şampuan 500 ml - Fiyatı, Yorumları
Syoss Oleo 21 Derinlemesine Bakım Şampuan 500 ml yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
(Başlık değişmiş amacım daha çok dökülen saçı geri kazanmak ve dökülmesini engellemek)