Saç dökülmesi

Plais

Decapat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Sanayide Eleman
Erkeğim ve saçlarımı çok uzatmıştım fakat yoğun şekilde sınava çalıştığım için 8 ay filen berbere gitmemiştim geçen hafta saçlarımı kestirdim fakat önlerden anlimda saçlarım dökülmüş bayağı seyrelmiş bunun çözümü var mıdır? Biraz araştırdım kendiliğinden düzelmeyeceği söylendi. Ne önerirsiniz çözümü varsa?

Son düzenleyen: Moderatör:
Erkeğim ve saçlarımı çok uzatmıştım fakat yoğun şekilde sınava çalıştığım için 8 ay filen berbere gitmemiştim geçen hafta saçlarımı kestirdim fakat önlerden anlimda saçlarım dökülmüş bayağı seyrelmiş bunun çözümü var mıdır? Biraz araştırdım kendiliğinden düzelmeyeceği söylendi. Ne önerirsiniz çözümü varsa?
Hocam fotoğraf çekip atsanız yardımcı olabilirim?

Dökülmenin sebebini bilmek lazım. Onun için cildiyeye gidip kan testi yaptırmalısın. Doktor sana gerekeni söyler. Çözüm bulamazsan da DHT baskılayıcı ürünler kullanırsın doktora da danışarak.

Dökülmenin sebebini bilmek lazım. Onun için cildiyeye gidip kan testi yaptırmalısın. Doktor sana gerekeni söyler. Çözüm bulamazsan da dht baskılayıcı ürünler kullanırsın doktora da danışarak.

Ailemde kel yok hiç dokulmenin sebebi bir sene önce çok bakımsızdım saç kurutma makinesını falan çok yanlış kullanıyordum ve şampuan çok abartılı sıkıyordum bu sebepten olduğunu düşünüyorum bakım yapmayı denedim saç tıraşı falan oldum ama bir tık iyi bile diyemem şu an saçım için ailemde ergenlikten dolayıdır diye geçiştirip cildiyeye gitmeme izin vermiyorlar.

Dökülmenin sebebini bilmek lazım. Onun için cildiyeye gidip kan testi yaptırmalısın. Doktor sana gerekeni söyler. Çözüm bulamazsan da dht baskılayıcı ürünler kullanırsın doktora da danışarak.

Bir de bunu fark edemediğim için anlımdan arkaya doğru bir açılma olmuş yazın saçı üçe vursam bakımını yapsam güzelce düzelir mi sizce?

Son düzenleme:
Yaşın 18 den küçükse dökülmeleri ciddiye alma, saçın uzunsa ve kırılmalar çok ise saçını kısa kestirebilirsin. Üçe vurdurmanın dökülmeye etkisi olmaz. Saçlar çoğu erkekte şakaklardan dökülür bu çok büyük problem değil. Eğer dökülmeler durmazsa yaşın 18'i geçtikten sonra tek başına cildiyeye kan testi vermeye gidebilirsin.

Yaşın 18'den küçükse dökülmeleri ciddiye alma, saçın uzunsa ve kırılmalar çok ise saçını kısa kestirebilirsin. Üçe vurdurmanın dökülmeye etkisi olmaz. Saçlar çoğu erkekte şakaklardan dökülür bu çok büyük problem değil. Eğer dökülmeler durmazsa yaşın 18'i geçtikten sonra tek başına cildiyeye kan testi vermeye gidebilirsin.

Kral benim yaşım 17 ama bende de dökülme var normal mi diyorsun.

Hocam saçlarınızın durumu nasıl şu anda? Gerileme var mı saçlarınızda?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı