Saç dökülmesi

Kullandığınız şampuanlar neler? Bende kötü şampuan kulladığım vakit saçımla ilgili sorun yaşıyorum.
Kanka benim saçım her duşta 60-70 tel gidiyor ve kullandığım şampuan ismi cesol yaz çıkar 600 tlmi ne doktor önerdi yeni yıkadım bayağı kaşındi bende babam dayım dedem veya abilerim kuzenlerim kel değil offf ya napacagim yastıkta elledigimde 2-3tel her sefer kalıyor bune abiya lanet şeyden nasıl kurtulacak hayatım bitiyor genç yaşımda

Ee kardeşim ne güzel genindede yokmuş, doktorda kötü bir şey dememiş. İnan bana kompleks ve stress yapıyorsun o yüzdendir.

Saçınız uzun mu?
Hayır çokda değil normal.

Saçınız uzun mu?

Böyle strese girersen tabii öyle olur. İlk olarak hayatın bitmiyor. Zaten bir saç dökülmesinden neden hayatın bitsin? Bence biraz felsefe alanı ile uğraşıp moralini yerine getirmeye çalış. Mesela, farklı şeyler ile uğraş.

Şampuan, stress?

Knk saçım yokmuş gibi davranıyorum saçımı ellerken bile elimde kaliyor saçım ince telli bide hızlı kopuyor düşüyor kulağıma ağzıma 0 vurasim geliyor direk ama babam izin vermiyor

Şampuan olarak ne önerirsin?

Ee kardeşim ne güzel genindede yokmuş, doktorda kötü bir şey dememiş. İnan bana kompleks ve stress yapıyorsun o yüzdendir.

Kanka bilmiyorum genetiktir evet yaygın değil ama yinede Moralim bozuluyor ya saçlarım git gide kellesirse ya birşey olursa vb kafamda hep düşünüyorum saçıma elimi bile vurumayiom elimde kaliyor saç ince telli oyuzden hızlı kopuyor ben eskiden limon vurdum köküne rengini açmak için bayağı vurdum 3 gün ve küçükken boya vurmustum köküne hayatımda hiç saçımi kellemedim hep uzun tutdum insan korkuyor dökülüyor sa elbet kellesir diye

Şampuan olarak ne önerirsin?
Ben Clear Man kullanıyorum. Saçıma Clear ve Head and Shoders harici dandik bir firmanın şampuanını sürdüğüm zaman çok az dökülmeye başlıyor.

Ek: Benim saçım bayağı uzun.

Genetikden dolayıdır. Saç dökülmesine karşı bazı şampuan ve kremleri kullanabilirsin.

Genetikden dolayıdır. Saç dökülmesine karşı bazı şampuan ve kremleri kullanabilirsin.
Şampuan kullaniyom genetik babam dayım 2 dedem büyük abim kuzenlerim hiçbiri kel değil dayıma saç tipim benziyor dayımda kel değil bukadar abi ama dökülüyor bende bilmiyorum sebebini doktora gitdim büyüteçle baktı kan saç kökünde kan tahlili yaptırdi bişey yaptı dedim kelmi kalcam hayır dedi güldü bilmiyorum ama dokuluyor hayla bıktım artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…