Saç dökülmesine karşı şampuan önerisi

Delicab41

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba hocalarım. 16 yaşındayım, saçlarım hafif uzun, arkalarım ensemi kapatıyor. Şu aralar saçlarım çok dökülmeye başladı, her gün en az 100 tel saç döküyorumdur. İnternetten araştırdığıma göre Bioblas diye bir şampuan varmış. Geçen onu aldım, denedim, saçlarımı inanılmaz döktü. Saç döküntümü geçirecek bir şampuan öneriniz var mıdır? Yardımcı olacak varsa sevinirim.

Vallahi öyle bir şampuan varsa faydasını gören gerçek anlamda bana da lazım ondan.

Şampuan önerisinden çok bence ilk olarak dökülme gözle görülür biçimdeyse ve günlük standart dökülme miktarının üzerindeyse bir cildiye doktoruna görün.

Ne kadar uğraşırsanız uğraşın bunu kabullenmeniz gerekiyor. Tek çaresi saç ektirmek.

Yıllardır her türlü şeyi denedim. Bitkisel şampuanlar, yağlar ve doktor önerileri falan filan. Hiçbiri işe yaramadı. Saç ektirmekten başka çaresi yok bunun.

Hiç bi şampuan tek başına dökülmeyi engelleyemez ben haftada 2-3 kez yağ bakımı yaparak dökülmesini engelledim. Bunu kullanıyorum saç diplerine süreceksin 2-3 saat bekleyip yıkayacaksın sonra azaldıgını fark edersin zaten

O kadar da değil be 16 yaşındaymış daha ayrıca kellik yoksa saç ektirmeye ne gerek var

Hocam genetiğinizde varsa yapacak bir şey yok. Bıttım sabunu veya Dalin kullanabilirsiniz. Marketteki şampuanların içinde bir sürü kimyasal var. Saçın içinden geçiyor.

Dökülen saçı saç ekimi de kurtarmıyor, geri döküyorsun bir süre sonra. Tek çözüm protez saç. Ancak onu da yazın kullanan birisinin kafasının ne hal alacağını tahmin bile edemiyorum. En iyisi kelleşiyorsanız o halinize alışmak. Büyük oranda ırsi bu saç dökülmesi durumu. Şampuanla veya ekimle kurtarılabilecek bir şey değil.

@0Atilla Yanlış bir bilgi veriyorsunuz şuan. Eğer saç ekimi doğru bir şekilde uygulanırsa dökülme gibi bir durum yoktur. Protez saç dediğiniz şeyde rezalet bir şey kel gezmek daha mantıklı.

Hocam genetiğinizde varsa yapacak bir şey yok. Bıttım sabunu veya Dalin kullanabilirsiniz. Marketteki şampuanların içinde bir sürü kimyasal var. Saçın içinden geçiyor.

Genetiğimde saç dökülmesi sadece anne tarafımda var. Onlarda benim saç yapımın baba tarafına benzediğini söylüyor umarım anne tarafına çekmemiştir.

@Delicab41 Çok kafanıza takmayın bu tarz şeyleri. Türk erkeklerinin %65'inin kaderi kel kalmak Ektirirsiniz çok isterseniz rahat olun. 16 yaşında kel kalma şansınız oldukça düşük dönemsel bir dökülmedir şuan ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…