shun1337
Decapat
Daha fazla
Az önce benzer bir konuya yazdığım mesajı atıyorum. Umarım işinize yarar.Merhaba hocalarım. 16 yaşındayım, saçlarım hafif uzun, arkalarım ensemi kapatıyor. Şu aralar saçlarım çok dökülmeye başladı, her gün en az 100 tel saç döküyorumdur. İnternetten araştırdığıma göre Bioblas diye bir şampuan varmış. Geçen onu aldım, denedim, saçlarımı inanılmaz döktü. Saç döküntümü geçirecek bir şampuan öneriniz var mıdır? Yardımcı olacak varsa sevinirim.
"
Merhaba, 17 yaşındayım. Genetik olarak ailemde hiç kimsede kellik sorunu yok. Ailedeki herkes, yaşı kaç olursa olsun, gür saçlara sahip. Ancak benim saçlarım yaklaşık 1.5–2 yıldır dökülüyordu ve özellikle son 4–5 ayda bu durum gözle görülür şekilde artmaya başladı. Saçlarım aslında gür, dalgalı ve gerçekten hoş bir yapıya sahipti; fakat üst kısmında ciddi bir seyrelme ve kelleşme fark etmeye başladım. Bu duruma artık bir son vermem gerektiğine karar verdim. Bugün ise saçlarım neredeyse 2 yıl öncesine göre bile çok daha iyi durumda. Yaptığım şeyler şunlardı:
Bir derma roller aldım ve her gün, tek yön olacak şekilde saç derime masaj yaptım. Bu masajı yaklaşık 10–15 dakika boyunca uyguladım. Trendyol’dan biberiye yağı satın aldım ve dermaroller ile birlikte kullanmaya başladım. Bu kombinasyonun etkisi çok daha fazla oldu.
Son olarak aldığım bir ürünle birlikte saçlarım hem çok daha sağlıklı hale geldi hem de eskisinden bile daha iyi bir görünüme kavuştu. Bu ürünle de tabii ki saç derime dermaroller ile masaj yaptım.
Ürünlerin linklerini aşağıya bırakıyorum.

Luis Bien Biberiye Yağı Saç Serumu | Biotin & Keratin İçerikli | Dökülme Karşıtı & Yoğun Besleyici Bakım - Fiyatı, Yorumları
Luis Bien Biberiye Yağı Saç Serumu | Biotin & Keratin İçerikli | Dökülme Karşıtı & Yoğun Besleyici Bakım yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
MinoXsi Hair Therapy Professional Anti-Hair Loss Saç serumu - Fiyatı, Yorumları
MinoXsi Hair Therapy Professional Anti-Hair Loss Saç serumu yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın."