xCheesy99
Decipat
Genetik genlerimde baba tarafımın yan, arka saçları var üstte de var biraz ama şakaklar ve tepe çok açık. Babam, amcam, dayılarım, dedem falan tamamen kel
Anne tarafında bir sıkıntı yok. Annemin babası, dayılarım, dedem falan saçları gür fakat beyaz renkte. Benim takıntı ettiğim konu saç dökülmesi olacaksa ki bana göre olacak çünkü kaşlarım çok kalın. Daha 14 yaşından sakalım çıkıyor neredeyse yani hormonel özelliklerimi baba tarafından çektim diyebilirim. Saç rengim, saç tipim falan anneme çok benziyor ve annemin tarafına ama yine burada önemli rolü genler oynuyor. Kendimden bahsedecek olursam saçlarımı her gün 1 baş şampuan koyarım. Gün içinde wax sürerim fakat mutlaka yıkarım saçımı. Kozmetik ürünler kullanmıyorum. Arada argan yağı sürerim. Dökülme olmuyor daha çünkü yaşım genç. Saçım dökülecekse en az 30 yaşında dökülsün istiyorum ya
Gençliğim heba olmasın. Bunu takıntı ettim. Yoksa kellik falan sorun değil, Johnny abim gibi olurum. Bu kellik ile açtığım 3. konu sanırım ama burada daha çok kellik yaşı var mı? Onu merak ediyorum. Yani 20 yaşında senin saçın kesin dökülür diyebilir miyiz? Babamın saçları 32 yaşında dökülmeye başlamış.