Saç döküntüsü için şampuan tavsiyesi

h1ve

Hectopat
Daha fazla  
Saçlarım düz ve çabuk yağlanıyor, o yüzden 2-3 senedir her gün duş alırım. Kepek sorunum pek yok, en azından uzun bir süredir. Fakat dökülüyor ve ara ara kaşınıyor. Daha fazla clear, h&s kullanmak istemiyorum o yüzden bitkisel şampuan bakıyorum. Dercos marka şampuanların yorumları iyi fakat fazla kullanmayın dökersiniz diyenler var. Bazıları da bebek şampuanı kullanın uğraşmayın diyor ama kokusu yüzünden sıcak bakmıyorum. Daha önce Bioblas kullandım faydasını görmedim. Tavsiye verirseniz sevinirim.

Saçlarım düz ve çabuk yağlanıyor, o yüzden 2-3 senedir her gün duş alırım. Kepek sorunum pek yok, en azından uzun bir süredir. Fakat dökülüyor ve ara ara kaşınıyor. Daha fazla clear, h&s kullanmak istemiyorum o yüzden bitkisel şampuan bakıyorum. Dercos marka şampuanların yorumları iyi fakat fazla kullanmayın dökersiniz diyenler var. Bazıları da bebek şampuanı kullanın uğraşmayın diyor ama kokusu yüzünden sıcak bakmıyorum. Daha önce bioblas kullandım faydasını görmedim. Tavsiye verirseniz sevinirim.

Her gün duş alıp saçları şampuanlamak saçlara zarar verir kalıp sabunlar olur saç döküntüsü için çarşıda falan satılır biraz araştırma yapıp alabilirsiniz. Yağlandığında saçlar besleniyor diye biliyorum.

Her gün duş alıp saçları şampuanlamak saçlara zarar verir kalıp sabunlar olur saç döküntüsü için çarşıda falan satılır biraz araştırma yapıp alabilirsiniz. Yağlandığında saçlar besleniyor diye biliyorum.
Maalesef yıkamak durumundayım. Tek alternatifi aşırı kısa kestirmek. Önceki akşam yıkamış olsam bile yapısından ötürü sabah aşırı dağılmış oluyor ve kıvırcık, dalgalı da olmadığı için yıkamadan düzelmiyor. Bitkisel şampuanların faydasını göremezsem doğal sabunlara geçeceğim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı