Saç egzaması için şampuan önerisi

ozzzzy

Megapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ryzen 7 7700
Asus Prime B650M-A Wİ Fİ
Corsair 32 GB 6000MHz
Corsair Rm850e
Corsair 4000d Airflow
Samsung 970 EVO Plus 1 TB
Asus Rog Strix 3090 White OC 24GB
Merhaba,

Yıllardır saçımda egzama, sivilce ve dökülme sorunu ile uğraşıyorum. Tepe kısmı açılmaya başladı ve sürekli kızarık duruyor. Farklı farklı cildiye doktorlarından kortizonlu ilaçlar, losyon vs. kullandım fakat işe yaramadı.

Bunun için önerebileceğiniz şampuan yada benzeri tavsiyelerinizi bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba,

Yıllardır saçımda egzama, sivilce ve dökülme sorunu ile uğraşıyorum. Tepe kısmı açılmaya başladı ve sürekli kızarık duruyor. Farklı farklı cildiye doktorlarından kortizonlu ilaçlar, losyon vs. kullandım fakat işe yaramadı.

Bunun için önerebileceğiniz şampuan ya da benzeri tavsiyelerinizi bekliyorum.

Elidor ve görseldeki tarak ile çözebilirsin.
Görsel yüklenmiyor Rezultatele căutării de imagini Google pentru https://img4.dhresource.com/webp/m/0x0/f3/albu/jc/m/21/0515e747-72d7-47e1-8fbd-af9414aed127.jpg

Merhaba,

Bunun için önerebileceğiniz şampuan ya da benzeri tavsiyelerinizi bekliyorum.

Bende doktorun verdiği ilaçlar işe yaramıştı losyonun yanında küçük bir şişede ilaç olmasi lazım var mı ondan?

Ketoral veya daha iyi alternatif Vichy Dercos Anti-Dandruff.

Ben bu tarağı kullanırsam saçım aşırı kızarır çok hassas

Bende doktorun verdiği ilaçlar işe yaramıştı losyonun yanında küçük bir şişede ilaç olmasi lazım var mı ondan?
Losyon olarak betnovate ve cleocin kullanmıştım. ekstra olarak Ketoral ve Sebirox şampuan kullandığım da oldu.

Ketoral veya daha iyi alternatif Vichy Dercos Anti-Dandruff.
Vichy arattığımda kepek sorunu için karşıma çıkıyor ama işe yarar mı sizce?

Vichy Dercos Anti-Dandruff adlı şampuanı 3 yıldır kullanıyorum egzamam var benimde. Üç yıldır çok rahatım. Kafamdaki egzamayı yok etti kendileri.

Vichy Dercos Anti-Dandruff adlı şampuanı 3 yıldır kullanıyorum egzamam var benimde. Üç yıldır çok rahatım. Kafamdaki egzamayı yok etti kendileri.
Hocam peki saç deriniz çok kızarık ve sivilce de oluyor muydu?

Ben bu tarağı kullanırsam saçım aşırı kızarır çok hassas.

Losyon olarak betnovate ve cleocin kullanmıştım. Ekstra olarak ketoral ve sebirox şampuan kullandığım da oldu.

Vichy arattığımda kepek sorunu için karşıma çıkıyor ama işe yarar mı sizce?

En kolay bu şekilde çözersin dişini sık saçını ıslat bu tarakla hallet 5 dakikada.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı