Bu iki ürünü aldım geçenlerde bugün denedim ve saçıma çok iyi geldi bayağı yumuşattı belki işinize yarar tabii her ürün her saça iyi gelmiyor denemek lazım.
Loreal Paris Elseve Hydra Hyaluronic Nemi Hapseden Saç Bakım Kremi 390 ml ve benzeri ürünler uygun fiyatlarla Gratis'te! Güvenilir alışverişin adresi, hemen keşfedin!
2. kez kullandım bugün pek fark olmadı bu saç kremini kullanmaya devam etsem mi yoksa yine bioblas'ın saç kremi ve saç bakım yağı vs. var onları mı alsam yada başka önerdiğin saç kremi vs. var mı? @Nerevarinee
2. kez kullandım bugün pek fark olmadı bu saç kremini kullanmaya devam etsem mi yoksa yine Bioblas'ın saç kremi ve saç bakım yağı vs. var onları mı alsam ya da başka önerdiğin saç kremi vs. var mı? @Nerevarinee
Loreal Paris Elseve Hydra Hyaluronic Nemi Hapseden Saç Bakım Kremi 390 ml ve benzeri ürünler uygun fiyatlarla Gratis'te! Güvenilir alışverişin adresi, hemen keşfedin!