Saç kremini nasıl kullanmalı?

Bioblas nasıldır peki bir arkadaşım onu öneriyordu. Ayrıca 600ML şampuanı ortalama 3 ayda bitiriyorum bu daha çabuk biter gibi.

Benim de bir arkadaşım bioblas argan yağlı şampuanı kullanıyor memnundu ben kullanmadığım için yorum yapamıyorum ancak iyidir diye tahmin ediyorum.

Bioblas nasıldır peki bir arkadaşım onu öneriyordu. Ayrıca 600ML şampuanı ortalama 3 ayda bitiriyorum bu daha çabuk biter gibi.

Benim de bir arkadaşım bioblas argan yağlı şampuanı kullanıyor memnundu ben kullanmadığım için yorum yapamıyorum ancak iyidir diye tahmin ediyorum.

Bana bu boyutta şampuanlar 5 ay civarı gidiyor normalde.

Bu iki ürünü aldım geçenlerde bugün denedim ve saçıma çok iyi geldi bayağı yumuşattı belki işinize yarar tabii her ürün her saça iyi gelmiyor denemek lazım.

2. kez kullandım bugün pek fark olmadı bu saç kremini kullanmaya devam etsem mi yoksa yine bioblas'ın saç kremi ve saç bakım yağı vs. var onları mı alsam yada başka önerdiğin saç kremi vs. var mı? @Nerevarinee

2. kez kullandım bugün pek fark olmadı bu saç kremini kullanmaya devam etsem mi yoksa yine Bioblas'ın saç kremi ve saç bakım yağı vs. var onları mı alsam ya da başka önerdiğin saç kremi vs. var mı? @Nerevarinee

Saç kremi olarak bunu önerebilirim şu an kullanıyorum benim saçlarıma iyi geliyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı