Saç modeli önerisi

• Konuyu başlatan EOS
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 19
  • Görüntüleme 1.065

EOS

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar yüz şekline uygun hangi saç modelini öğrenirsiniz daha önce uzun saçım olmadığı için bakımını bilmiyorum, çok uzun bir saç da istemiyorum, şu an kısa kullanıyorum, orta düzeyde bir uzunluk istiyorum ve dağınık olmasını istiyorum, saçım çok düz ve bu benim hoşuma gitmiyor, ne öneriniz olur (16 yaşındayım)?

IMG20240925225625jpg.0.jpg

Arkadaşlar yüz şekline uygun hangi saç modelini öğrenirsiniz daha önce uzun saçım olmadığı için bakımını bilmiyorum, çok uzun bir saç da istemiyorum, şu an kısa kullanıyorum, orta düzeyde bir uzunluk istiyorum ve dağınık olmasını istiyorum, saçım çok düz ve bu benim hoşuma gitmiyor, ne öneriniz olur (16 yaşındayım)?

Eki Görüntüle 2402949

Dostum böyle iyi zaten ama daha başka istiyorsan önleri uzat hafif ve Low fade yaptır.

Eki Görüntüle 2402949

Bence böyle iyi çok elletme uzatıkça bu şekilde kestir.

Eki Görüntüle 2402949
Yüz şeklin oval tahminimce, neredeyse bütün saç stilleri yakışır. Bence şu anki de yakışmış ama uzatmak istiyorsan messy saç stillerine bakabilirsin, fringe down olabilir. Bana kalırsa fade gitme, farklı bir tarzın olur. Fadeli kişilere çok sık rastlanıyor.

Dostum böyle iyi zaten ama daha başka istiyorsan önleri uzat hafif ve Low fade yaptır.

Görseli var mı hocam.

Bence böyle iyi çok elletme uzatıkça bu şekilde kestir.

Böyle iyi ama biraz da uzun ve dağınık bir model istiyorum.

Birazcık uzatıp Warrior cut olabilir, yüz şeklin çoğu saça uyucakmış gibi durmuyor.

Hocam dediğiniz modeli bulamadım.

Keko saç modeli yapma da inan hepsi yakışır.

Bu keko saç modeli bence biraz da o yüzden değişmek istiyorum.

Yüz şeklin oval tahminimce, neredeyse bütün saç stilleri yakışır. Bence şu anki de yakışmış ama uzatmak istiyorsan messy saç stillerine bakabilirsin, fringe down olabilir. Bana kalırsa fade gitme, farklı bir tarzın olur. Fadeli kişilere çok sık rastlanıyor.

Örnek görsel atar mısınız?

Görseli var mı hocam.

Böyle iyi ama biraz da uzun ve dağınık bir model istiyorum.

Hocam dediğiniz modeli bulamadım.

Bu keko saç modeli bence biraz da o yüzden değişmek istiyorum.

Örnek görsel atar mısınız?

Böyle hocam.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20250122-035208_Google.jpg
    Screenshot_20250122-035208_Google.jpg
    73,5 KB · Görüntüleme: 98
  • Screenshot_20250122-035226_Google.jpg
    Screenshot_20250122-035226_Google.jpg
    84,5 KB · Görüntüleme: 113

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri