Hocam dediğiniz modeli bulamadım.
Wax ve clay ile yapar.Saçı düz tip böyle yapamaz büyük ihtimal.
Wax ve clay ile yapar.
Hocam güçlü tutuş vax ile işte geriye doğru atsın, birde deniz tuzlu saç spreyi kullansın texture için, birde saçı şuan kısa bilemeyiz uzayınca nasıl uzayacak.Wax sadece yapıştırıyor şekil vermiyor.
Arkadaşlar yüz şekline uygun hangi saç modelini öğrenirsiniz daha önce uzun saçım olmadığı için bakımını bilmiyorum, çok uzun bir saç da istemiyorum, şu an kısa kullanıyorum, orta düzeyde bir uzunluk istiyorum ve dağınık olmasını istiyorum, saçım çok düz ve bu benim hoşuma gitmiyor, ne öneriniz olur (16 yaşındayım)?
Eki Görüntüle 2402949
@SwindelieR @Efe Kırgın @Ssansarsalvo @batuhan demir yıldız @Pewpew @Cursor hocam sizleri tekrardan rahatsız ediyorum kusura bakmayın ama bir şey sormak istiyorum bu görseldeki saç modeli bana olur mu bir de saçımı böyle şekillendirebilir miyim köpük ve wax var toz waxta var.
Eki Görüntüle 2406292
Şekillendirmelik pek bir şeyi yok zaten, ya şampuan kullanmayıp 1-2 gün bekleyeceksiniz ya da toz wax falan kullanıp hafif dağıtın böyle olur ama şuanki saç modelinden pek farkı yok açıkcası.@SwindelieR @Efe Kırgın @Ssansarsalvo @batuhan demir yıldız @Pewpew @Cursor hocam sizleri tekrardan rahatsız ediyorum kusura bakmayın ama bir şey sormak istiyorum bu görseldeki saç modeli bana olur mu bir de saçımı böyle şekillendirebilir miyim köpük ve wax var toz waxta var.
Eki Görüntüle 2406292
Fringe down.Görseli var mı hocam.
Böyle iyi ama biraz da uzun ve dağınık bir model istiyorum.
Bu keko saç modeli bence biraz da o yüzden değişmek istiyorum.
Örnek görsel atar mısınız?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.