Saç modeli önerisi

2nattydu

Hectopat
Dostlar selam. Bugün saçlarımı kestireceğim çünkü uzun saçtan çok sıkıldım. Sürekli önüme düşüyor rüzgarda hemen bozuluyor falan. Kemerli bir burna sahibim ve saçların değişikliği burnumu daha da ön plana çıkarabilecektir ona göre bir şey önerirseniz sevinirim ayrıca. Kısa ama çok da kısa olmayacak ve ön tarafta şekil vereceğim şekilde bir model istiyorum.

Üstler uzun yanlar kısa ama keko kısalığı da değil normal kısalık yapabilirsin. Amerikan saç kesimi yani. Bende uzun süre neredeyse 4 yıl civarı uzun saç modeli kullandım. Ama bir yerden sonra yoruyor. Bakımı olsun, her yere saç teli dökülmesi olsun, taraması etmesi bağlaması filan çok zaman harcıyordu. Bazen kısa saç uzun saça göre daha iyi olabiliyor. Kendine yakışan tarzı kendin belirleyebilsen daha iyi olur.

Üstler uzun yanlar kısa ama keko kısalığı da değil normal kısalık yapabilirsin. Amerikan saç kesimi yani. Bende uzun süre neredeyse 4 yıl civarı uzun saç modeli kullandım. Ama bir yerden sonra yoruyor. Bakımı olsun, her yere saç teli dökülmesi olsun, taraması etmesi bağlaması filan çok zaman harcıyordu. Bazen kısa saç uzun saça göre daha iyi olabiliyor. Kendine yakışan tarzı kendin belirleyebilsen daha iyi olur.

Wavy crop tarzı düşündüm ama yakışır mı pek bilemedim.

İstanbul'da yaşıyorsan bir yer önereyim berber. Dediğine göre güzel bir kesim yapar.

İstanbul'da değilim hocam.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı