missy5566 Centipat Katılım 25 Mayıs 2024 Mesajlar 888 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 18:14 #1 Saçlarım normalde uzundu, bugün tıraş oldum abiye kısalt dedim abi bayağı bir kısalttı, yumurta gibi oldu. Bu saçı nasıl daha hızlı uzatabilirim? Son düzenleyen: Moderatör: Dün 18:30
Saçlarım normalde uzundu, bugün tıraş oldum abiye kısalt dedim abi bayağı bir kısalttı, yumurta gibi oldu. Bu saçı nasıl daha hızlı uzatabilirim?
Shyquick Hectopat Katılım 2 Ocak 2023 Mesajlar 2.926 Makaleler 1 Çözümler 4 Daha fazla Sistem Özellikleri Amd Ryzen 7 8845HS, RTX 4070, 32 GB Ram, 1 TB SSD, 2K, 17.3 inç, 240 Hz. Cinsiyet Erkek Dün 18:34 #2 missy5566 dedi: Saçlarım normalde uzundu, bugün tıraş oldum abiye kısalt dedim abi bayağı bir kısalttı, yumurta gibi oldu. Bu saçı nasıl daha hızlı uzatabilirim? Genişletmek için tıkla... Neden berbere gitmediğimin sebebi.
missy5566 dedi: Saçlarım normalde uzundu, bugün tıraş oldum abiye kısalt dedim abi bayağı bir kısalttı, yumurta gibi oldu. Bu saçı nasıl daha hızlı uzatabilirim? Genişletmek için tıkla... Neden berbere gitmediğimin sebebi.
Arda Türkcü Hectopat Katılım 3 Şubat 2021 Mesajlar 813 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 18:35 #3 Geçmiş olsun kral , Elidor markasının yeşil olanı daha hızlı uzatıyor diye biliyorum ki üzerinde de öyle yazıyordu onu kullanabilirsin. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Geçmiş olsun kral , Elidor markasının yeşil olanı daha hızlı uzatıyor diye biliyorum ki üzerinde de öyle yazıyordu onu kullanabilirsin. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
missy5566 Centipat Katılım 25 Mayıs 2024 Mesajlar 888 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 20:18 #4 Aldım hoxam ueşil elidorü saçımıda yıkadım ne kadar sonra uzar yani uzun derken çok değil orta gibi ?
Aldım hoxam ueşil elidorü saçımıda yıkadım ne kadar sonra uzar yani uzun derken çok değil orta gibi ?
Arda Türkcü Hectopat Katılım 3 Şubat 2021 Mesajlar 813 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 20:24 #5 missy5566 dedi: Aldım hoxam ueşil elidorü saçımıda yıkadım ne kadar sonra uzar yani uzun derken çok değil orta gibi ? Genişletmek için tıkla... Daha önce kullanmadım, düzenli olarak onu kullan normalde nasıl uzuyorsa ona oranla daha hızlı uzar.
missy5566 dedi: Aldım hoxam ueşil elidorü saçımıda yıkadım ne kadar sonra uzar yani uzun derken çok değil orta gibi ? Genişletmek için tıkla... Daha önce kullanmadım, düzenli olarak onu kullan normalde nasıl uzuyorsa ona oranla daha hızlı uzar.
missy5566 Centipat Katılım 25 Mayıs 2024 Mesajlar 888 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 22:48 #6 Hocam peki başka bir berbere gitsem düzeltebilirmisimiz diye düzeltiemi traş da sorun yok ama baya kısalttı.
Hocam peki başka bir berbere gitsem düzeltebilirmisimiz diye düzeltiemi traş da sorun yok ama baya kısalttı.
darkpassanger Picopat Katılım 25 Haziran 2025 Mesajlar 620 Çözümler 4 Yer Türkiye Dün 22:49 #7 missy5566 dedi: Saçlarım normalde uzundu, bugün tıraş oldum abiye kısalt dedim abi bayağı bir kısalttı, yumurta gibi oldu. Bu saçı nasıl daha hızlı uzatabilirim? Genişletmek için tıkla... Saç bakım yağları kullanabilirsiniz.
missy5566 dedi: Saçlarım normalde uzundu, bugün tıraş oldum abiye kısalt dedim abi bayağı bir kısalttı, yumurta gibi oldu. Bu saçı nasıl daha hızlı uzatabilirim? Genişletmek için tıkla... Saç bakım yağları kullanabilirsiniz.
missy5566 Centipat Katılım 25 Mayıs 2024 Mesajlar 888 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 22:50 #8 darkpassanger dedi: Saç bakım yağları kullanabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam ne zaman ladar uzar kullanırsam bir haftaya düzelirmi ?
darkpassanger dedi: Saç bakım yağları kullanabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam ne zaman ladar uzar kullanırsam bir haftaya düzelirmi ?
darkpassanger Picopat Katılım 25 Haziran 2025 Mesajlar 620 Çözümler 4 Yer Türkiye Dün 22:52 #9 missy5566 dedi: Hocam ne zaman ladar uzar kullanırsam bir haftaya düzelirmi ? Genişletmek için tıkla... 1 hafta da etki yapacağı kesin değil hocam uzun kullanıma dayalı.
missy5566 dedi: Hocam ne zaman ladar uzar kullanırsam bir haftaya düzelirmi ? Genişletmek için tıkla... 1 hafta da etki yapacağı kesin değil hocam uzun kullanıma dayalı.
missy5566 Centipat Katılım 25 Mayıs 2024 Mesajlar 888 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 22:54 #10 darkpassanger dedi: 1 hafta da etki yapacağı kesin değil hocam uzun kullanıma dayalı. Genişletmek için tıkla... Hocam çok uzun değil orta bir saçım vardı ama artık yok. Bide başka berbere düzrlttirmek için gitsem nadıl olur ?
darkpassanger dedi: 1 hafta da etki yapacağı kesin değil hocam uzun kullanıma dayalı. Genişletmek için tıkla... Hocam çok uzun değil orta bir saçım vardı ama artık yok. Bide başka berbere düzrlttirmek için gitsem nadıl olur ?