Neden berbere gitmediğimin sebebi.Saçlarım normalde uzundu, bugün tıraş oldum abiye kısalt dedim abi bayağı bir kısalttı, yumurta gibi oldu. Bu saçı nasıl daha hızlı uzatabilirim?
Daha önce kullanmadım, düzenli olarak onu kullan normalde nasıl uzuyorsa ona oranla daha hızlı uzar.Aldım hoxam ueşil elidorü saçımıda yıkadım ne kadar sonra uzar yani uzun derken çok değil orta gibi ?
Saç bakım yağları kullanabilirsiniz.Saçlarım normalde uzundu, bugün tıraş oldum abiye kısalt dedim abi bayağı bir kısalttı, yumurta gibi oldu. Bu saçı nasıl daha hızlı uzatabilirim?
Hocam ne zaman ladar uzar kullanırsam bir haftaya düzelirmi ?Saç bakım yağları kullanabilirsiniz.
1 hafta da etki yapacağı kesin değil hocam uzun kullanıma dayalı.Hocam ne zaman ladar uzar kullanırsam bir haftaya düzelirmi ?
Hocam çok uzun değil orta bir saçım vardı ama artık yok.1 hafta da etki yapacağı kesin değil hocam uzun kullanıma dayalı.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.