Kayra342727 Hectopat Katılım 23 Haziran 2023 Mesajlar 4.458 Çözümler 23 Yer İstanbul 4 Ekim 2024 #1 Saçım bazen düz bazen biraz dalgalı oluyor ancak ben hep dalgalı olmasını istiyorum. Düz olunca yağlı gibi gözüküyor, ne yapmamı önerirsiniz? Son düzenleyen: Moderatör: 4 Ekim 2024
Saçım bazen düz bazen biraz dalgalı oluyor ancak ben hep dalgalı olmasını istiyorum. Düz olunca yağlı gibi gözüküyor, ne yapmamı önerirsiniz?
Promos Hectopat Katılım 27 Kasım 2021 Mesajlar 3.022 Çözümler 5 4 Ekim 2024 #2 Kayra342727 dedi: Saçım bazen düz bazen biraz dalgalı oluyor ancak ben hep dalgalı olmasını istiyorum. Düz olunca yağlı gibi gözüküyor, ne yapmamı önerirsiniz? Genişletmek için tıkla... Perma başka yolu yok muhtemelen 1C saçınız var anca pudra ve köpük kullanabilirsiniz ama onlar saç için çok sağlıklı değil. Bir de saçınızın fotoğrafını atarsanız daha iyi olur.
Kayra342727 dedi: Saçım bazen düz bazen biraz dalgalı oluyor ancak ben hep dalgalı olmasını istiyorum. Düz olunca yağlı gibi gözüküyor, ne yapmamı önerirsiniz? Genişletmek için tıkla... Perma başka yolu yok muhtemelen 1C saçınız var anca pudra ve köpük kullanabilirsiniz ama onlar saç için çok sağlıklı değil. Bir de saçınızın fotoğrafını atarsanız daha iyi olur.
D dxmorgan Hectopat Katılım 14 Mayıs 2021 Mesajlar 406 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ekim 2024 #3 deniz tuzu spreyi alırsan dalgalı olur.
Promos Hectopat Katılım 27 Kasım 2021 Mesajlar 3.022 Çözümler 5 4 Ekim 2024 #4 emrh41 dedi: Deniz tuzu spreyi alırsan dalgalı olur. Genişletmek için tıkla... Hocam saçı dalgalı değilse işe yaramaz.
emrh41 dedi: Deniz tuzu spreyi alırsan dalgalı olur. Genişletmek için tıkla... Hocam saçı dalgalı değilse işe yaramaz.
Kayra342727 Hectopat Katılım 23 Haziran 2023 Mesajlar 4.458 Çözümler 23 Yer İstanbul 4 Ekim 2024 #5 Promos dedi: Perma başka yolu yok muhtemelen 1C saçınız var anca pudra ve köpük kullanabilirsiniz ama onlar saç için çok sağlıklı değil. Bir de saçınızın fotoğrafını atarsanız daha iyi olur. Genişletmek için tıkla... Böyle ama dediğim gibi bazen böyle şekillide olmuyor düz oluyor çabuk bozuluyor. Dosya Ekleri IMG_20241004_020822.jpg 170,6 KB · Görüntüleme: 105
Promos dedi: Perma başka yolu yok muhtemelen 1C saçınız var anca pudra ve köpük kullanabilirsiniz ama onlar saç için çok sağlıklı değil. Bir de saçınızın fotoğrafını atarsanız daha iyi olur. Genişletmek için tıkla... Böyle ama dediğim gibi bazen böyle şekillide olmuyor düz oluyor çabuk bozuluyor.
Promos Hectopat Katılım 27 Kasım 2021 Mesajlar 3.022 Çözümler 5 4 Ekim 2024 #6 Kayra342727 dedi: Böyle ama dediğim gibi bazen böyle şekillide olmuyor düz oluyor çabuk bozuluyor. Genişletmek için tıkla... Hocam bu düz saç pudra falan da pek işe yaramaz perma yaptırın. Bu arada yapmak istediğiniz saç modeli nedir?
Kayra342727 dedi: Böyle ama dediğim gibi bazen böyle şekillide olmuyor düz oluyor çabuk bozuluyor. Genişletmek için tıkla... Hocam bu düz saç pudra falan da pek işe yaramaz perma yaptırın. Bu arada yapmak istediğiniz saç modeli nedir?
Kayra342727 Hectopat Katılım 23 Haziran 2023 Mesajlar 4.458 Çözümler 23 Yer İstanbul 4 Ekim 2024 #7 Promos dedi: Hocam bu düz saç pudra falan da pek işe yaramaz perma yaptırın. Bu arada yapmak istediğiniz saç modeli nedir? Genişletmek için tıkla... Şimdi farkettim konuyu yanlış açmışım dağınık ile dalgalı saçı karıştırmışım ben dağınık saç istiyorum hocam kusura bakmayın.
Promos dedi: Hocam bu düz saç pudra falan da pek işe yaramaz perma yaptırın. Bu arada yapmak istediğiniz saç modeli nedir? Genişletmek için tıkla... Şimdi farkettim konuyu yanlış açmışım dağınık ile dalgalı saçı karıştırmışım ben dağınık saç istiyorum hocam kusura bakmayın.
The Fate Hectopat Katılım 31 Mart 2020 Mesajlar 962 Çözümler 5 4 Ekim 2024 #8 Kayra342727 dedi: Böyle ama dediğim gibi bazen böyle şekillide olmuyor düz oluyor çabuk bozuluyor. Genişletmek için tıkla... Biraz kabartılmaya ihtiyacı var gibi. Saç pudraları iyi gidecektir. Püskürtüp elinizle kabartın daha dalgalı ve dağınık bir görünüm elde edebilirsiniz.
Kayra342727 dedi: Böyle ama dediğim gibi bazen böyle şekillide olmuyor düz oluyor çabuk bozuluyor. Genişletmek için tıkla... Biraz kabartılmaya ihtiyacı var gibi. Saç pudraları iyi gidecektir. Püskürtüp elinizle kabartın daha dalgalı ve dağınık bir görünüm elde edebilirsiniz.
kiraii Hectopat Katılım 9 Ağustos 2021 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Kadın 4 Ekim 2024 #9 Arkadaşların dediği gibi deniz tuzu spreyi ve saç pudrası işini görür. Fönlerken saçına şekil ver, daha sonra pudrayı yaydır, zaten sabitleniyor
Arkadaşların dediği gibi deniz tuzu spreyi ve saç pudrası işini görür. Fönlerken saçına şekil ver, daha sonra pudrayı yaydır, zaten sabitleniyor
Promos Hectopat Katılım 27 Kasım 2021 Mesajlar 3.022 Çözümler 5 4 Ekim 2024 #10 Kayra342727 dedi: Şimdi fark ettim konuyu yanlış açmışım dağınık ile dalgalı saçı karıştırmışım ben dağınık saç istiyorum hocam kusura bakmayın. Genişletmek için tıkla... Deniz tuzu spreyi + pudra işinizi görür. Promos dedi: Deniz tuzu spreyi + pudra işinizi görür. Genişletmek için tıkla... Hocam ama dağınık olması için biraz daha uzaması ve yumuşatıcı kullanmanız lazım. Son düzenleme: 4 Ekim 2024
Kayra342727 dedi: Şimdi fark ettim konuyu yanlış açmışım dağınık ile dalgalı saçı karıştırmışım ben dağınık saç istiyorum hocam kusura bakmayın. Genişletmek için tıkla... Deniz tuzu spreyi + pudra işinizi görür. Promos dedi: Deniz tuzu spreyi + pudra işinizi görür. Genişletmek için tıkla... Hocam ama dağınık olması için biraz daha uzaması ve yumuşatıcı kullanmanız lazım.