Kayra342727
Hectopat
Saçım bazen düz bazen biraz dalgalı oluyor ancak ben hep dalgalı olmasını istiyorum. Düz olunca yağlı gibi gözüküyor, ne yapmamı önerirsiniz?
Son düzenleyen: Moderatör:
Saçım bazen düz bazen biraz dalgalı oluyor ancak ben hep dalgalı olmasını istiyorum. Düz olunca yağlı gibi gözüküyor, ne yapmamı önerirsiniz?
Deniz tuzu spreyi alırsan dalgalı olur.
Böyle ama dediğim gibi bazen böyle şekillide olmuyor düz oluyor çabuk bozuluyor.Perma başka yolu yok muhtemelen 1C saçınız var anca pudra ve köpük kullanabilirsiniz ama onlar saç için çok sağlıklı değil.
Bir de saçınızın fotoğrafını atarsanız daha iyi olur.
Böyle ama dediğim gibi bazen böyle şekillide olmuyor düz oluyor çabuk bozuluyor.
Şimdi farkettim konuyu yanlış açmışım dağınık ile dalgalı saçı karıştırmışım ben dağınık saç istiyorum hocam kusura bakmayın.Hocam bu düz saç pudra falan da pek işe yaramaz perma yaptırın. Bu arada yapmak istediğiniz saç modeli nedir?
Biraz kabartılmaya ihtiyacı var gibi. Saç pudraları iyi gidecektir. Püskürtüp elinizle kabartın daha dalgalı ve dağınık bir görünüm elde edebilirsiniz.Böyle ama dediğim gibi bazen böyle şekillide olmuyor düz oluyor çabuk bozuluyor.
Şimdi fark ettim konuyu yanlış açmışım dağınık ile dalgalı saçı karıştırmışım ben dağınık saç istiyorum hocam kusura bakmayın.![]()
Deniz tuzu spreyi + pudra işinizi görür.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.