Saç nasıl düzleştirilir?

SaBenMert

Hectopat
Selamlar. Erkeğim, saçım uzun sayilabilecek seviyede ve diger erkeklerin saçına göre de yumuşak ve ince telli. Sabahları yataktan kalktigimda cok bozuk oldugu icin sacima biraz su tutup fön cektikten sonra okula gidiyorum. Ama gün icinde sacimin uclari kivriliyor ve kirli bir goruntu veriyor. Nasil sacimin düz kalmasini saglayabilirim? Ekstra bir ürün kullanmadan olursa daha iyi olur.

Selamlar. Erkeğim, saçım uzun sayilabilecek seviyede ve diger erkeklerin saçına göre de yumuşak ve ince telli. Sabahları yataktan kalktigimda cok bozuk oldugu icin sacima biraz su tutup fön cektikten sonra okula gidiyorum. Ama gün icinde sacimin uclari kivriliyor ve kirli bir goruntu veriyor. Nasil sacimin düz kalmasini saglayabilirim? Ekstra bir ürün kullanmadan olursa daha iyi olur.

Kıvrılmadan bahsettigim dısa dogru kivrilma bazen de geriye dogru. Karisik yani

Keratinli şampuanlar kullanılabilir belki. Bir süre bu ürünü kullanmıştım. Zaten saçlarım düzdü, bende bir etkisi olmadı ama yumuşacık yapıyor:

Keratinli şampuanlar kullanılabilir belki. Bir süre bu ürünü kullanmıştım. Zaten saçlarım düzdü, bende bir etkisi olmadı ama yumuşacık yapıyor:

Keratinli şampuanlar saçı düzleştirmez. Daha çok saçları hasardan korumaya, yıpranan saçları onarmaya yardımcı olur diye biliyorum hocam.

Cok ugrasmadan evde kendim yapsam. Sacım zaten düz aslinda.
Saçlarına bakım yapman gerek. Sürekli fön yaparsan saçların kırılır, özellikle uçları. Bu yüzden yıpranmış gibi olur ve daha da incelmeye başlar diplere doğru. Yaşın kaç bilmiyorum ama 1 ay içinde saçların uçlarını en azından 1-2 cm kesersen daha sağlıklı olur. Yine de çok fazla fön yapmak saçları her türlü yıpratır. Zamanında bayan kuaförlüğü yapmıştım. Bu arada fön yaparken saçların uç kısımlarına parmaklarını bastırma tarağın üst kısmından. Fön yapıyorsan saçlarına bakım şart.

Keratinli şampuanlar saçı düzleştirmez. Daha çok saçları onarmaya, yıpranan saçları onarmaya yardımcı olur diye biliyorum hocam.

Ben de tam bilmiyorum zaten hocam, benim saçlarım düz. Bilgilendirme için teşekkürler.

Keratinli şampuanlar saçı düzleştirmez. Daha çok saçları hasardan korumaya, yıpranan saçları onarmaya yardımcı olur diye biliyorum hocam.

Hasarlı saçlar zaten şekil almaz kabarık olur gene aynı kapıya çıkıyor keratin treatment yaptırabilir veya güzel bir şampuanla kremle saçına bakım yapabilir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı