Saç nasıl hızlı uzar?

Vallahi benim gördüğüm ve araştırdığım kadarıyla hızlı uzatma diye bir şey yok. Saçım bayağı yavaş uzuyor benim ve saç uzatmaya başladığımda bu sorunun cevabını bende aramıştım ama bir sonuca ulaşamadım. Genetik olarak uzama hızınız neyse o maalesef.

Şampuanlar, saç kremleri vs de ayrıca hızlı uzatmıyor. Tabii saç tipinize uygun şampuan, saç kremi kullanmanız iyi olur saçların beslenmesi ve sağlıklı olması açısından ama uzama hızına katkısı yok.

Ben saç uzatırken 2 sene dişimi sıktım vallahi uzatırken. Sizinde yapacak bir şeyiniz yok maalesef, sabredin.
 
Bende küçükken pirelendiğim için saçlarımı 3 numaraya vurmam gerekmişti. Bir yerden duymuştum zeytin yemek saçı uzatır diye bilimsel olarak ne kadar doğru bilmiyorum ama benim saçlarımın uzamasında gözle görülür yardımı dokunmuştu.
 

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı