Saç nasıl hızlı uzar?

Lynch0

Hectopat
Daha fazla  
Normalde uzun bir saça sahiptim fakat çok fazla bakım falan gerektirdiği için saçımı kısalttım. İlk başta rahattı fakat çok ta iyi görünmediğini fark ettim pişman oldum. Daha hızlı uzatmak için ne yapmam gerekli ne önerirsiniz?

Normalde uzun bir saça sahiptim fakat çok fazla bakım falan gerektirdiği için saçımı kısalttım. İlk başta rahattı fakat çok ta iyi görünmediğini fark ettim pişman oldum. Daha hızlı uzatmak için ne yapmam gerekli ne önerirsiniz?

Söylediklerimin bilimle araştırmayla herhangi bir alakası yok kendi yaptığım batıl inançlarımı anlatmak istiyorum. Kafanıza masaj yapıp, saçınızı sık yıkayabilirsiniz.

Söylediklerimin bilimle araştırmayla herhangi bir alakası yok kendi yaptığım batıl inançlarımı anlatmak istiyorum. Kafanıza masaj yapıp, saçınızı sık yıkayabilirsiniz.
Peki saç uzatma diye söylenen ürünler bir işe yarıyor mu ?

Çam terebentin yağ al şampuanına 1 yemek kaşığı falan ekle
Argan yağ al saçına uygula (Milyonlarca kişi uyguluyor araştır nasıl uygulayacağını bilmiyorsan)
Bepanthen + Bemiks + Evigen Saç için kullanımları var araştır.
Saç diplerine masaj yap her gün.
Saçlarını sıcak su ile yıkama soğuk su ile yıkamaya çalış.
Saçlarını sık yıkama, yağlanması lazım. Mümkünse haftada en fazla 2 kere yıka.
Deniz Tuzlu saç spreyi de kullanabilirsin.

Çam terebentin yağ al şampuanına 1 yemek kaşığı falan ekle.
Argan yağ al saçına uygula (milyonlarca kişi uyguluyor araştır nasıl uygulayacağını bilmiyorsan)
Bepanthen + bemiks + evigen saç için kullanımları var araştır.
Saç diplerine masaj yap her gün.
Saçlarını sıcak su ile yıkama soğuk su ile yıkamaya çalış.
Saçlarını sık yıkama, yağlanması lazım. Mümkünse haftada en fazla 2 kere yıka.
Deniz tuzlu saç spreyi de kullanabilirsin.

Yarın bunları alıp deneyeceğim peki bunları ne zaman ne sıklıkla uygulamam gerekli hepsini tek seferdemi uygulayacağım şimdiden teşekkür ederim.

Hocam uzun saçtan kısa saça geçince be kadar iyi olursa olsun hep göze kötü gelir tecrübeyle sabittir güzel şampuan ve saç bakım kremi ve duşun son 1 dk sı soğuk su ile yıkanın bunlardan başka bir şey yapmanıza da gerek yok çünkü gözle görülür miktarda ile yaramacak.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı