Saçın uzadıkça zaten yanlara doğru eğilmeye başlar, yinede her sabah düz olacak şekilde tara (olabildiği kadarıyla,uzayaba kadar oturur o) o dediğin uzunluğa gelmesi 0 dan başladığını varsaysak 8 ay falan sürerSaçımı kulağıma kadar uzatmak istiyorum. Kulağımı full kaplayacak şekilde uzatmak kaç yıl sürer? Ayrıca saçım yukarı doğru uzuyor yanlara doğru nasıl düzelticeğiz bilen var mı?
Saçın uzadıkça zaten yanlara doğru eğilmeye başlar, yine de her sabah düz olacak şekilde tara (olabildiği kadarıyla, uzayaba kadar oturur o) o dediğin uzunluğa gelmesi 0'dan başladığını varsaysak 8 ay falan sürer.
Hergün duşa girebilirsin ama saçlarını 3 günde bir şampuanla, argan yağı falan var onları kullanabilirsin uzadığında ise warrior cut tarzı birşeyler gidebilir.8 aysa iyi dediğin gibi bekliyeceğim eğilmezse artık berbere falan giderim belki yaparlar.
Abim her gün yıkayarak yumuşak bir saç uzattığını söyledi. Yumuşak olursa eğilir. Ayrıca taraman da lazım. Benimki uzayınca birbirine giriyor mesela çünkü taramıyorum.
Her gün duşa girebilirsin ama saçlarını 3 günde bir şampuanla, argan yağı falan var onları kullanabilirsin uzadığında ise Warrior cut tarzı bir şeyler gidebilir.
Suyun sıcaklığını 37-38 derece gibi yap eğer ayarı varsa, yoksa teninizi yakmayacak sıcaklığa getirin, daha sıcağı cilt problemleri yapcaktır, ayrıca sabah alıyorsanız soğuk almanız daha iyi olucaktır, şampuan konusunda herkesin saçı farklı, şu rehbere baştan aşağı okuyun:sıcak su mu iyi gelir soğuk su mu yumuşak olması için.
Hangi şampuan önerirsin, sol tarafı full sola sağ tarafıda full sağa yatıracağım bol olmasını istiyorum saçımın.
Saçımı kulağıma kadar uzatmak istiyorum. Kulağımı full kaplayacak şekilde uzatmak kaç yıl sürer? Ayrıca saçım yukarı doğru uzuyor yanlara doğru nasıl düzelticeğiz bilen var mı?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.