Şarj süresi az olan (Max 5 saat) ıslak ve kuru yüzeyler için ideal olan ve tıraş olurken çekme yapmayan 150 - 250 TL arası şarjlı kablosuz tıraş makinesi arıyorum. (Pilli tercihim değildir)
Bıçak ayarı olması, ayrı tarağı olması önemli değil
Kirli sakal ve saç kısaltmak için almıştım. Baya baya iyi çıktı. Berberimin tavsiyesi ile aldım zaten. Daha önce Philips vs. deneyimim oldu ama olay buymuş diyebilirim. Ben aldığımda çok daha ucuzdu ama malum durumlar, hızlı yükseliyor fiyatlar
Kirli sakal ve saç kısaltmak için almıştım. Baya baya iyi çıktı. Berberimin tavsiyesi ile aldım zaten. Daha önce Philips vs. deneyimim oldu ama olay buymuş diyebilirim. Ben aldığımda çok daha ucuzdu ama malum durumlar, hızlı yükseliyor fiyatlar
Hocam yanlış anlamayın ama o bütçelere gerçekten çok kaliteli bir ürün beklemek bu zamanda biraz zor maalesef. İstanbul'daysanız eğer Eminönü'nde berber malzemeleri satan bir pasaj vardı adını unuttum şimdi. Orada bunlar çok daha uyguna satılabiliyor. Bir ihtimal oradan çıkar anca. Ya da sürekli gittiğiniz bir berber varsa durumu ona söyleyin onlar toptancıları tanıyor büyük ihtimalle. Faydası dokunabilir.