Saç stili önerisi

Arkadaşlar selam. Yüzümü biraz daha iyi ve daha yakışıklı gösterecek bir saç stili arıyorum. Yakışıklı dediğim biraz daha iyi gözüksün yeter.
Bir de biraz daha iyi gözükmek için neler yapabilirim önerirseniz sevinirim.
Yüzümün şekli bu.

Eki Görüntüle 2353419

Dalga geçmeyin lütfen.

Amerikan tıraşı yaptırabilirsin gayet iyi olur.

Bu yaşta uğraşma böyler şeylerle, gelecekte testosteron yüzünü çok değiştirir zaten. Saçın böyle iyi.

Haddini bildir derken kötü anlamda demek istemedim. Ailen devreye giriyorsa şahsi mesele bu. Ben kimsenin ailevi değerlerine karışmam ve aynı şekilde benim kendi ailevi değerlerime karışana engel olurum.

Demek istediğinizi anladım ama konu aile olunca ne dersem diyeyim anlamıyorlar mecbur kestirmek zorunda kalıyorum.

Demek istediğinizi anladım ama konu aile olunca ne dersem diyeyim anlamıyorlar mecbur kestirmek zorunda kalıyorum.

Gine böyle uzun saç stili var mı fotoğraf çünkü mahalle berberi göstermek zorundayım fotoğraf.

Son düzenleme:
Saçını sal uzasın. Wolfcut önerebilirim sana ama saçını harbiden bir kaç ay belki sene uzatman lazım. Şuan çok takma sağını solunu. Spora gitsen aslında yağ oranını azaltıp yüzünü şekillendirebilirsin. Veya bunları takmayıp bekleyip sakal bırakabilirsin.

Saçını sal uzasın. Wolfcut önerebilirim sana ama saçını harbiden birkaç ay belki sene uzatman lazım. Şu an çok takma sağını solunu. Spora gitsen aslında yağ oranını azaltıp yüzünü şekillendirebilirsin. Veya bunları takmayıp bekleyip sakal bırakabilirsin.

Hocam sakalım yok zaten kestiremedim yağ oranım zaten yok gibi.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı