Saç stilinin ismi nedir?

ErrorCorrection

Hectopat
Daha fazla  
Bu saç stilinin ismi nedir? Biraz araştırdım ama bulamadım net bir şey.

Dosya Ekleri

• SmartSelect_20250313_164137_Brave - Beta.jpg
    SmartSelect_20250313_164137_Brave - Beta.jpg
    88 KB · Görüntüleme: 77
  • SmartSelect_20250313_164206_Brave - Beta.jpg
    SmartSelect_20250313_164206_Brave - Beta.jpg
    291,2 KB · Görüntüleme: 80
  • SmartSelect_20250313_164324_Brave - Beta.jpg
    SmartSelect_20250313_164324_Brave - Beta.jpg
    259,8 KB · Görüntüleme: 79
Bu saç stilinin ismi nedir? Biraz araştırdım ama bulamadım net bir şey.
Ben eskiden 2. Fotoğraftaki saçın önü biraz daha dik halini kullanıyordum. Modeli bilmiyorum da yanları kısalt üstleri de bir tık al ya da çok uzun değilse alma diyordum. Fönleyince böyle oluyordu bildiğin

Tabi buna ara makas atılmış ara makas attırıp waxla karıştırırsan saçı bu şekil görünür.

Ben eskiden 2. Fotoğraftaki saçın önü biraz daha dik halini kullanıyordum. Modeli bilmiyorum da yanları kısalt üstleri de bir tık al ya da çok uzun değilse alma diyordum. Fönleyince böyle oluyordu bildiğin

Tabii buna ara makas atılmış ara makas attırıp waxla karıştırırsan saçı bu şekil görünür.

Hocam benim saçım siyah. Bende genellikle böyle yapıyorum. Ancak yanlar biraz daha kısa yapıyor berber. 1 hafta falan sonra bu hale geliyor. Öyle çok daha hoşuma gidiyor. Yanlar deri gözükmeyecek kadar diyorum ama deri gözüküyor bende rahatsız oluyorum. Ayrıyeten berberim ara makas atmıyor. Bir de wax öneriniz nedir?

Hocam benim saçım siyah. Bende genellikle böyle yapıyorum. Ancak yanlar biraz daha kısa yapıyor berber. 1 hafta falan sonra bu hale geliyor. Öyle çok daha hoşuma gidiyor. Yanlar deri gözükmeyecek kadar diyorum ama deri gözüküyor bende rahatsız oluyorum. Ayrıyeten berberim ara makas atmıyor. Bir de wax öneriniz nedir?
Onu ya söyleyecen berbere bi tık uzun kalsın diye ya da laftan anlamıyorsa başka yere gideceksin. Veya numara vereceksin direkt 4 ile kes 5 ile kes gibi. Elinde makine yoksa da hangisinin istediğin numara olduğunu deneye yanıla öğrenecen artık.
Egos un waxını al geç ben egos mat wax kullanıyordum memnundum.

Onu ya söyleyecen berbere bir tık uzun kalsın diye ya da laftan anlamıyorsa başka yere gideceksin. Veya numara vereceksin direkt 4 ile kes 5 ile kes gibi. Elinde makine yoksa da hangisinin istediğin numara olduğunu deneye yanıla öğrenecen artık.
Egos un waxını al geç ben egos mat wax kullanıyordum memnundum.

Öncekinde kaç numara ile kestiğini biliyordur bence. Birkaç seferdir aynı kestiriyordum çünkü.
Egos wax yazdım hocam bir kenara. En yakın zamanda bakacağım. Saça zarar verir mi peki? Dökülme gibi? 18 yaşındayım da fazla zarar vermesini istemiyorum.

Öncekinde kaç numara ile kestiğini biliyordur bence. Birkaç seferdir aynı kestiriyordum çünkü.
Egos wax yazdım hocam bir kenara. En yakın zamanda bakacağım. Saça zarar verir mi peki? Dökülme gibi? 18 yaşındayım da fazla zarar vermesini istemiyorum.
Yok , ne spray ne wax döküntü yapmaz. Saç dökülmesi neredeyse tamamen genetiktir. Geride kalan kısımda beslenme , stres , hormonlar vs.
Ama wax sürdüğünüz gün akşam yatarken yıkayın yani waxla uyumayın. Dökmese de saçın kalitesini bozabilir yastığa bulaşır eder falan gerek yok pisliğe

Yok, ne spray ne wax döküntü yapmaz. Saç dökülmesi neredeyse tamamen genetiktir. Geride kalan kısımda beslenme, stres, hormonlar vs.
Ama wax sürdüğünüz gün akşam yatarken yıkayın yani waxla uyumayın. Dökmese de saçın kalitesini bozabilir yastığa bulaşır eder falan gerek yok pisliğe

Teşekkürler hocam. Peki duştan sonra saçın kabarması için bir yöntem var mı? Bazen çok sinirimi bozuyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı