1 184424 Hectopat Katılım 11 Eylül 2017 Mesajlar 3.374 Makaleler 2 Çözümler 16 19 Ağustos 2018 #1 Geçenlerde saçımı kestirdim. Yönünü değiştirmek istiyorum fakat arkası kirpi gibi oluyor. Sizce nasıl yönü sıkıntısız değiştirebilirim?
Geçenlerde saçımı kestirdim. Yönünü değiştirmek istiyorum fakat arkası kirpi gibi oluyor. Sizce nasıl yönü sıkıntısız değiştirebilirim?
Cruslan Terapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 6 Temmuz 2018 Mesajlar 13.418 Makaleler 20 Çözümler 142 Yer Nordschleife Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 19 Ağustos 2018 #2 Jöle?
ZentaX Kilopat Katılım 31 Mart 2018 Mesajlar 741 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ağustos 2018 #3 Hocam benim saçımda çok kırık vardı ve ince olduğu için şekil almıyordu vurdurdum üçe zeytinyağlı sabunlarla bakıyorum saçıma ve daha kısayken bile o yumuşaklığı dolgunluğu hissediyorum.
Hocam benim saçımda çok kırık vardı ve ince olduğu için şekil almıyordu vurdurdum üçe zeytinyağlı sabunlarla bakıyorum saçıma ve daha kısayken bile o yumuşaklığı dolgunluğu hissediyorum.
Susceptive Kilopat Katılım 22 Ocak 2017 Mesajlar 180 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ağustos 2018 #4 Her gün fön çekerek alıştıra bilirsin.
1 184424 Hectopat Katılım 11 Eylül 2017 Mesajlar 3.374 Makaleler 2 Çözümler 16 19 Ağustos 2018 #5 Cruslan dedi: Jöle? Genişletmek için tıkla... Jöle kullanmayı ne tavsiye ettim ne de kullandım. Sadece küçükken 1 kez denemiştim daha hiç denemedim o zamandan beri.
Cruslan dedi: Jöle? Genişletmek için tıkla... Jöle kullanmayı ne tavsiye ettim ne de kullandım. Sadece küçükken 1 kez denemiştim daha hiç denemedim o zamandan beri.
E EggerR Hectopat Katılım 2 Mart 2018 Mesajlar 651 Makaleler 2 Çözümler 4 Yer Chisinau Daha fazla Cinsiyet Erkek Profil Kapağı 1524960550 19 Ağustos 2018 #6 184424 dedi: Geçenlerde saçımı kestirdim. Yönünü değiştirmek istiyorum fakat arkası kirpi gibi oluyor. Sizce nasıl yönü sıkıntısız değiştirebilirim? Genişletmek için tıkla... Duş esnasında saçını sürekli istediğin tarafa yatır. Çıkışta o yöne doğru tarakla tara ve kurumasını bekle. Birkaç denemeden sonra olacak.
184424 dedi: Geçenlerde saçımı kestirdim. Yönünü değiştirmek istiyorum fakat arkası kirpi gibi oluyor. Sizce nasıl yönü sıkıntısız değiştirebilirim? Genişletmek için tıkla... Duş esnasında saçını sürekli istediğin tarafa yatır. Çıkışta o yöne doğru tarakla tara ve kurumasını bekle. Birkaç denemeden sonra olacak.
1 184424 Hectopat Katılım 11 Eylül 2017 Mesajlar 3.374 Makaleler 2 Çözümler 16 19 Ağustos 2018 #7 EggerR dedi: Duş esnasında saçını sürekli istediğin tarafa yatır. Çıkışta o yöne doğru tarakla tara ve kurumasını bekle. Birkaç denemeden sonra olacak. Genişletmek için tıkla... Evet bunu deniyorum ve şu aralar sıklıkla yıkıyorum. Biraz etkisini göstermeye başladı.
EggerR dedi: Duş esnasında saçını sürekli istediğin tarafa yatır. Çıkışta o yöne doğru tarakla tara ve kurumasını bekle. Birkaç denemeden sonra olacak. Genişletmek için tıkla... Evet bunu deniyorum ve şu aralar sıklıkla yıkıyorum. Biraz etkisini göstermeye başladı.
E EggerR Hectopat Katılım 2 Mart 2018 Mesajlar 651 Makaleler 2 Çözümler 4 Yer Chisinau Daha fazla Cinsiyet Erkek Profil Kapağı 1524960550 19 Ağustos 2018 #8 184424 dedi: Evet bunu deniyorum ve şu aralar sıklıkla yıkıyorum. Biraz etkisini göstermeye başladı. Genişletmek için tıkla... 2 günde bir yapın bunu. Saç yönümü değiştireyim derken yıpratmayın.
184424 dedi: Evet bunu deniyorum ve şu aralar sıklıkla yıkıyorum. Biraz etkisini göstermeye başladı. Genişletmek için tıkla... 2 günde bir yapın bunu. Saç yönümü değiştireyim derken yıpratmayın.
Y ykula Megapat Zamanın Tanığı Katılım 12 Haziran 2016 Mesajlar 1.561 Makaleler 1 Çözümler 2 Yer Los Santos/Sandy Shores Daha fazla Cinsiyet Erkek Profil Kapağı 1523905101 19 Ağustos 2018 #9 EggerR dedi: Duş esnasında saçını sürekli istediğin tarafa yatır. Çıkışta o yöne doğru tarakla tara ve kurumasını bekle. Birkaç denemeden sonra olacak. Genişletmek için tıkla... @184424 Bununla beraber zaten bir sonraki kuaföre gittiğinde istediğin yönü söyle, kesim kısmında halledilir. Saçlarının çok uzamasına da gerek yok.
EggerR dedi: Duş esnasında saçını sürekli istediğin tarafa yatır. Çıkışta o yöne doğru tarakla tara ve kurumasını bekle. Birkaç denemeden sonra olacak. Genişletmek için tıkla... @184424 Bununla beraber zaten bir sonraki kuaföre gittiğinde istediğin yönü söyle, kesim kısmında halledilir. Saçlarının çok uzamasına da gerek yok.
1 184424 Hectopat Katılım 11 Eylül 2017 Mesajlar 3.374 Makaleler 2 Çözümler 16 19 Ağustos 2018 #10 ykula dedi: @184424 Bununla beraber zaten bir sonraki kuaföre gittiğinde istediğin yönü söyle, kesim kısmında halledilir. Saçlarının çok uzamasına da gerek yok. Genişletmek için tıkla... Ben anlayamadım kuaförde adam şak diye yapıyor arkada saç kalkmıyor önümde güzel oluyor. Bana gelince arkayı yapamıyorum önü süper yapıyorum.
ykula dedi: @184424 Bununla beraber zaten bir sonraki kuaföre gittiğinde istediğin yönü söyle, kesim kısmında halledilir. Saçlarının çok uzamasına da gerek yok. Genişletmek için tıkla... Ben anlayamadım kuaförde adam şak diye yapıyor arkada saç kalkmıyor önümde güzel oluyor. Bana gelince arkayı yapamıyorum önü süper yapıyorum.