Saça ara makas atmak zararlı mı?

4yb4rs

Decapat
Arkadaşlar selam, saçlarım bayağı uzundu bugün kestirmeye berbere gittim kısa kestirdim. Berberim saçım kalın ve sık diye seyreltelim dedi. Sanırım ara makas attı. Saçım kıvırcık olduğu için kabarmasın diye bir de arası açılsın hafiflesin diye. Saça zararı olur dökülür diyenler falan olmuş. Kimisi de zararsız demiş. Bir zararı var mıdır? Veya bir iki haftaya daha mı kötü olur? Şu an memnunum saçtan.

Uzun sacin varken erkek berberine gitmen hata kadin berberine gitmelisin daha iyi anliyorlar.

Nasıl neden saçının yarısı uzun diğer yarısı kısa oluyor. Dünyanın en saçma şeyidir zaten bu ara makas olayı.

Yanlış yorumlamışsınız biraz dediğiniz durum düz saç için geçerli kıvırcık saçta hiçbir şey belli olmuyor ara makas atıyor benim kuaförüm saç kabarmıyor dedikleri gibi ekstra bir orantısızlık da yok 3'e vurma ihtiyacı da duymadım.

Arkadaşlar selam, saçlarım bayağı uzundu bugün kestirmeye berbere gittim kısa kestirdim. Berberim saçım kalın ve sık diye seyreltelim dedi. Sanırım ara makas attı. Saçım kıvırcık olduğu için kabarmasın diye bir de arası açılsın hafiflesin diye. Saça zararı olur dökülür diyenler falan olmuş. Kimisi de zararsız demiş. Bir zararı var mıdır? Veya bir iki haftaya daha mı kötü olur? Şu an memnunum saçtan.

Kuaförün becerisine bağlı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı