Saça nasıl şekil aldırılır?

Kayra342727

Hectopat
Yer
Konsantiniyye
Merhaba arkadaşlar, benim sorunum saçım düz duruyor yani şekil almıyor ama benim istediğim dalgalı ve biraz dağınık durmasını istiyorum, bunun için ne yapmam gerek? Saçımın tam olarak modelini bilmiyorum baktım bulamadım ama isterseniz ararım.

Hocam saç modelinizi bulmanın en iyisi deneme yanılma yapmak kısaysa biraz uzatın daha sonra kestirin berberinizi değiştirin arkadaşlarınıza sorun şehrinizde gözüne tarzına güvenilen bir berber varsa gidin ona onun söylediği tarzda kestirin bir kere illa birisini beğenirsiniz ek olarak saça şekil vermek için bence en iyisi saç pudrası fakat duyduğum kadarıyla kullanırken abartıya kaçmamak lazım ve saçınıza iyi bakmalısınız.

Bazı berberler röfle yapıyor saça birkaç ay gittiğini duymuştum çevremden. Onun haricinde vaxlar var ben pek kullanmayı sevmiyorum saçı yapış yapış yapıyor ancak güzel şekil veriyor. Saç sprayleri de var onlarda aynı işi görüyor.

saçının ve kafanın yapısına göre değişir sosyal medyada konuyla ilgili bayağı video var deneme yanılma yoluyla içine en çok sineni mutlaka bulursun şahsen ben bir şey kullanmıyorum bence doğal hali her zaman en iyisi
Merhaba arkadaşlar, benim sorunum saçım düz duruyor yani şekil almıyor ama benim istediğim dalgalı ve biraz dağınık durmasını istiyorum, bunun için ne yapmam gerek? Saçımın tam olarak modelini bilmiyorum baktım bulamadım ama isterseniz ararım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı