Saçı jiletle kazıtmak zararlı mı?

Bence boş ver iyi ki kazıtmışsın ben de sıfıra verdim, uzayanların altından yenileri çıkıyor. Biz geç kel kalırız böyle inşallah, hatta hiç kel kalmayalım

Benim saçlar o kadar sertti ki makine kesmedi bile mecbur makasla kısaltıp tekrar üzerinden geçtim.

Jilet atınca saç telleri daha kalın çıkıyor bu da daha gür durmasına sebep oluyor yani ben böyle biliyorum.

Gram alakası yok hocam internette bu konu hakkında çok fazla bilgi kirliliği var. Ama dediğiniz gibi argan ve badem yağlarını kullanarak çok daha sağlıklı ve parlak saçlara sahip olabiliriz.

Gram alakası yok hocam internette bu konu hakkında çok fazla bilgi kirliliği var. Ama dediğiniz gibi argan ve badem yağlarını kullanarak çok daha sağlıklı ve parlak saçlara sahip olabiliriz.
Ben 2,3 yağı karıştırıp saç köküne sürüyorum yeni başladım etki edecek mi bakalım.

Saçının üst kısmı açılan arkadaşım uzunca süre 2 haftada 1 şeklinde saçına jilet vurdu ve bakım yağı uyguladık üst kısımları eskisi gibi değil tel teldi daha kalın daha gür gibi şu anda.

Ben 2,3 yağı karıştırıp saç köküne sürüyorum yeni başladım etki edecek mi bakalım.

Durulamayı unutmayın. Bir de 1-2 hafta kullanıp bırakmayın, mesela bir ayda bir anda 14 kere kullanacağınza düzenli bir şekilde 10 kere kullanın, örnek tabii verdiğim süreler.

Ha bir de saç konusunda birçok faktör var genetik yatkınlık, stres, düzensiz veya sağlıksız beslenme, kansızlık bile etkilebiliyor.

Durulamayı unutmayın. Bir de 1-2 hafta kullanıp bırakmayın, mesela bir ayda bir anda 14 kere kullanacağınza düzenli bir şekilde 10 kere kullanın, örnek tabii verdiğim süreler.
Duştan sonra saç köküne tonik sprey sıkıp kurutuyorum sonra da bu yağları sürüyorum bir sonraki duşa kadar saçımda duruyor.

Duştan sonra saç köküne tonik sprey sıkıp kurutuyorum sonra da bu yağları sürüyorum bir sonraki duşa kadar saçımda duruyor.

Öyle kullanmanızı çok önermem. Genellikle duştan 1-2 saat önce veya geceden yapıp sabaha kadar bekletildikten sonra yıkayarak kullanılıyor normal yağlar.

Kral ne yaptın son durum ne acaba ona göre bende yazın 0A vurmayı planlıyorum.

Kral ne yaptın son durum ne acaba ona göre bende yazın 0A vurmayı planlıyorum.
Saça pandemi döneminden geçen yıla kadar çok iyi şekilde baktım 4 sene kadar uzun durdu hatta belime kadar geliyordu lakin tokayla bağladığım için önlerde alın kısmında ufak açılmalar başlayınca geçen yıl saçı 1'er hafta arayla yaklaşık 5,6 kez makineyla sıfıra vurdum şu anda eskisine göre çok daha gür ve iyi durumda daha sık duruyor en azından, ayrıca urbanın saç bakım toniği var onu öneririm açılan yerlere sıkıyorum.

Şu karne günü bitsin 3'e vuracağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…