Doçent dermatologdan aldım bu tavsiyeleri. Şampuan kişiden kişiye değişir, ben Vichy kepek karşıtı kullanıyorum. Medical şampuan olarak Konazol deneyebilirsiniz. Fayda görmezseniz değiştirin şampuanı. Ayrıca duştan 10 dk öncesinden saçınıza elador losyon sürüp öyle duşa girin. Ek olarak dermaroller denilen iğneli dönen şeyden alın. Kafanızda onunla ufak delikler açarak ilaçların daha etkili emilmesini sağlarsınız.
Doktora daha önceden göründük. Kaç kere tahlil yaptı kontrol etti. "kan değerlerinde bir sorun yok" dedi. Demir eksikliğinden olabiliyormuş. Ben de o da çıkmadı.
3 sene oldu kullanmaya başlayalı, bana gittiğim uzman doktor önermişti. Hala dua ediyorum ona. Diğer şampuanların istersen en pahalısını al yine kepek yapıyordu ama bu harika bir şey.
İnsanların bazılarında saç kökleri zayıf olabiliyor ondan erken yaşta dökülme oluyor dediğim gibi şampuan illaki kepek olsun saçın dayanıklılığını güçlendiriyordur ama genel olarak yapabilecek çok bir şey yok en iyi çözüm ileride saç ektirme çok arkadaşım müzdarip saç dökülmesinden şampuan kullansalarda pek bir şeye yaramadı sonuçta sorun kökte.
Sanırım benimki de genetik. İnternette okurken testosteron yüksekliğinden olabiliyormuş. Ama 14 yaşında bu kadar olmaz bence. bunu azaltmanın bir yolu yok mu?
Bunu deneyeceğim hocam. Bu arada çok sık şampuan değiştirmiyorum.
3 sene oldu kullanmaya başlayalı, bana gittiğim uzman doktor önermişti. Hala dua ediyorum ona. Diğer şampuanların istersen en pahalısını al yine kepek yapıyordu ama bu harika bir şey.