Saçım aşırı derecede dökülüyor

Teşekkür ederim hocam. Bunu bir anneme söyleyeceğim. Deneriz belki bunu.
Doçent dermatologdan aldım bu tavsiyeleri. Şampuan kişiden kişiye değişir, ben Vichy kepek karşıtı kullanıyorum. Medical şampuan olarak Konazol deneyebilirsiniz. Fayda görmezseniz değiştirin şampuanı. Ayrıca duştan 10 dk öncesinden saçınıza elador losyon sürüp öyle duşa girin. Ek olarak dermaroller denilen iğneli dönen şeyden alın. Kafanızda onunla ufak delikler açarak ilaçların daha etkili emilmesini sağlarsınız.

Vallahi inşallah öyle olmaz. Hocalarımın verdiği taktikleri deneyeceğim. İnşallah düzelir bu sorun.

İnsanların bazılarında saç kökleri zayıf olabiliyor ondan erken yaşta dökülme oluyor dediğim gibi şampuan illaki kepek olsun saçın dayanıklılığını güçlendiriyordur ama genel olarak yapabilecek çok bir şey yok en iyi çözüm ileride saç ektirme çok arkadaşım müzdarip saç dökülmesinden şampuan kullansalarda pek bir şeye yaramadı sonuçta sorun kökte.

Belki genetikle ilgili olabilir, testeron-saç köklerinin beslenmesi falan...

Ben bu şampuanı kullanıyorum, saç problemim yok, berbere uğradığımda da saçlarımı kısaltırım her seferinde.

Kepek problemim bu şampuan ile çözüldü ama saç-kaşta pullanma, burun üzerinde-kulak içinde tabaka oluşumu devam ediyor hâlâ.

3 sene oldu kullanmaya başlayalı, bana gittiğim uzman doktor önermişti. Hala dua ediyorum ona. Diğer şampuanların istersen en pahalısını al yine kepek yapıyordu ama bu harika bir şey.
Teşekkür ederim hocam o zaman. Bunu mutlaka deneyeceğim.

Umarım düzelir hocam.
Umarım hocam teşekkür ederim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı