Saçım kellik başlangıcında mı?

shawnnn

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba. 21 yaşındayım. Saçımın en üstten görünümü bu şekilde. Bana kellik başlangıcı gibi geldi ama bilemedim. Bu kellik başlangıcı mı? Yoksa saçların ayrım noktası mı? Yani herkeste mi böyle oluyor normal bir şey mi? Yoksa kellik mi başladı? Kellik başladıysa çözümü var mı? Bu evrede ne yapabilirim? Ayni sorunu yaşayanlar var mı aranızda?

Dosya Ekleri

• 20250408_202113.jpg
    392,6 KB · Görüntüleme: 94
  • 20250408_202119.jpg
    389,5 KB · Görüntüleme: 75
Son düzenleyen: Moderatör:

Kellik başlangıcı gibi duruyor dostum. Bende de var şapka takarak geziyorum.

Hocam kellik başlangıcı gibi duruyor büyük ihtimalle o yüzden en kısa sürede dermatoloğa gidin.

Yani cildiye.

Bu genetikse nasıl başa çıkacağız benim 7 sülale kel bence de başlar yakında büyük ihtimal.

Dediğim gibi cildiye tek çözümdür onlar size ilaç falan verir ve erken tedavi olması önemlidir yani direkt cildiyeye randevu alsanı iyi olur.

Geliyor gelmekte olan, dermatoloji hekimine görünebilirsiniz ancak geriye dönüş olacağını pek sanmıyorum açıkçası.

Yapacak bir şey yok hocam ama siz yine de gidin belki sorun çözülür.

Tekrar geçmiş olsun.

Gerçekten sağlık sorunu kadar kötü bir şey yok. Anaannemde 4. evre Periton Kanserine yakalandı ve Türkiye saatiyle 09:00da ameliyata alınacak inşallah yüzümüz güler Onu çok seviyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…