Saçım kellik başlangıcında mı?

shawnnn

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba. 21 yaşındayım. Saçımın en üstten görünümü bu şekilde. Bana kellik başlangıcı gibi geldi ama bilemedim. Bu kellik başlangıcı mı? Yoksa saçların ayrım noktası mı? Yani herkeste mi böyle oluyor normal bir şey mi? Yoksa kellik mi başladı? Kellik başladıysa çözümü var mı? Bu evrede ne yapabilirim? Ayni sorunu yaşayanlar var mı aranızda?

Dosya Ekleri

• 20250408_202113.jpg
    20250408_202113.jpg
    392,6 KB · Görüntüleme: 94
  • 20250408_202119.jpg
    20250408_202119.jpg
    389,5 KB · Görüntüleme: 75
Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar merhaba. 21 yaşındayım. Saçımın en üstten görünümü bu şekilde. Bana kellik başlangıcı gibi geldi ama bilemedim. Bu kellik başlangıcı mı? Yoksa saçların ayrım noktası mı? Yani herkeste mi böyle oluyor normal bir şey mi? Yoksa kellik mi başladı? Kellik başladıysa çözümü var mı? Bu evrede ne yapabilirim? Ayni sorunu yaşayanlar var mı aranızda?

Kellik başlangıcı gibi duruyor dostum. Bende de var şapka takarak geziyorum.

Geliyor gelmekte olan, dermatoloji hekimine görünebilirsiniz ancak geriye dönüş olacağını pek sanmıyorum açıkçası.

Yapacak bir şey yok hocam ama siz yine de gidin belki sorun çözülür.

Tekrar geçmiş olsun. 🫡

Gerçekten sağlık sorunu kadar kötü bir şey yok. Anaannemde 4. evre Periton Kanserine yakalandı ve Türkiye saatiyle 09:00da ameliyata alınacak inşallah yüzümüz güler 😢 Onu çok seviyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı