Saçım rüzgarda çok bozuluyor

Fön makinesini çok sıcakta çalıştırmayın. Ortalama bir sıcaklık yeterli ve fön makinesini kullanırken saçına çok yakın tutma şekli çabuk bozuluyor sonra.
İkinci tavsiyem de saçına fön çekmeden önce elinle veya tarak ile şekil verip sonra fön çekmeyi deneyebilirsiniz.

Dostum saçım düz olmadığı için öyle fön çekemiyorum ve çeksem bile dağınıktan daha da beter oluyor o yüzden onu hiç kullanmıyorum.

Evde fön makinesiyle geriye yatırın. Vardığınız yerde saçlarınıza iki elinizle rahat bir şekilde tekrar şekil verebilirsiniz.

Sağ ol dostum tavsiyen için deneyeceğim ama bu sefer de geriye doğru kalmaz mı saçım.

Benim yaşadığım problemin benzeri sac kalınlığım bayağı ince. Haliyle ıslakken şekil verip kurutsam bile rüzgardan dağılıyor çözüm olarak orta sertlikte bir toz wax kullanmak. Tabii ne kadar sağlıklıdır bilemiyorum.

Benimki de çok kalın değil toz Wax'ın adı nedir ve çok sert yapmaz değil mi jöle gibi.

Bence iyi bir şey hocam. Diğer saçı süpürge fırçası gibi olan insanlara benzememeniz.

Hocam bu sefer de rüzgar estiği zaman çok berbat oluyor onlardan da kötü oluyor vallahi.

Selamünaleyküm arkadaşlar benim saçım alnıma doğru dağınık bir saç. Çok uzun değil çok kısa da değil. Ortalama dağınık bir model. Evde az çok yapıyorum, sonra çıktığım zaman dışarıda en ufak rüzgarda bile evden çıkarkenki saçımls hiçbir alakası olmuyor. Çok bozuluyor. Bunun için ne yapmam lazım veya bir şey yapmalı mıyım? Diğer insanlara yine de aynı geliyor mudur saçım? En azından bana gelmiyor.

Benim saçımda aynı şekilde. En kötü 2 3 günde bir banyo yap. Asla şampuan kullanma yeşil sabun kullan benim saçımda aşırı yumuşaktı 2-3 ay kullandım artık öyle bir sorun yok.

Benim saçımda aynı şekilde. En kötü 2 3 günde bir banyo yap. Asla şampuan kullanma yeşil sabun kullan benim saçımda aşırı yumuşaktı 2-3 ay kullandım artık öyle bir sorun yok.

Saçın çok değişti mi peki şekil olarak benimki dağınık kullandığım halde yine dağınık kalmaya devam eder mi kötü olmaz. Bir de ortalama bu yeşil sabunu nereden alabilirim aktar gibi yerlerde mevcut mudur? Tavsiyen içinde teşekkür ederim.

Saçın dalgalı mı? Krem al?

Dalgalı derken öne doğru alnıma doğru yani dağınık alnımı kapatacak şekilde ama çok da uzun değil krem olarak ne alabilirim ve tam olarak ne işe yarayacak siz kullandınız mı hiç.

Dalgalı derken öne doğru alnıma doğru yani dağınık alnımı kapatacak şekilde ama çok da uzun değil krem olarak ne alabilirim ve tam olarak ne işe yarayacak siz kullandınız mı hiç.

Bir dönem saçım gereksiz kabarıyordu benim de. Krem ile hem şekil verir hem de oturtursun saçını. Ben bir de 3 ayda bir berbere gidiyordum birkaç bir şey bakımı yapıyordu keratin biotindi herhalde.

Dostum saçım düz olmadığı için öyle fön çekemiyorum ve çeksem bile dağınıktan daha da beter oluyor o yüzden onu hiç kullanmıyorum.

Sağ ol dostum tavsiyen için deneyeceğim ama bu sefer de geriye doğru kalmaz mı saçım.

Benimki de çok kalın değil toz Wax'ın adı nedir ve çok sert yapmaz değil mi jöle gibi.

Hocam bu sefer de rüzgar estiği zaman çok berbat oluyor onlardan da kötü oluyor vallahi.
Tam arkaya değil de hafif sağa ve sola yatırabilirsin.

Saçın çok değişti mi peki şekil olarak benimki dağınık kullandığım halde yine dağınık kalmaya devam eder mi kötü olmaz. Bir de ortalama bu yeşil sabunu nereden alabilirim aktar gibi yerlerde mevcut mudur? Tavsiyen içinde teşekkür ederim.

dostum zeytin yağlı sabun olarak geçer. ben normal marketten alıyorum. şekil derken düzgün durmasından bahsettin heralde,benim saçlarım 2 3 ay oncesine kadar bırak ruzgarı ayağa kalkıp yürüsem bile bozulurdu.suan bayağı düzeldi. kullandığım sabunda bu

Dosya Ekleri

• mehmet-aydin-zeytinyagli-defne-950-gr-z.jpg
    mehmet-aydin-zeytinyagli-defne-950-gr-z.jpg
    65,5 KB · Görüntüleme: 167
Bir dönem saçım gereksiz kabarıyordu benim de. Krem ile hem şekil verir hem de oturtursun saçını. Ben bir de 3 ayda bir berbere gidiyordum birkaç bir şey bakımı yapıyordu keratin biotindi herhalde.

Keratin saçı düzleştiriyor diye biliyorum.

Dostum zeytin yağlı sabun olarak geçer. Ben normal marketten alıyorum. Şekil derken düzgün durmasından bahsettin herhalde, benim saçlarım 2 3 ay oncesine kadar bırak ruzgarı ayağa kalkıp yürüsem bile bozulurdu. Şu an bayağı düzeldi. Kullandığım sabunda bu.

Tamam dostum sağ ol deneyeceğim ürünü 3 4 günde bir saçımı yıkıcam değil mi sadece.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı