dwarekithx
Hectopat
Daha fazla
Fön makinesini çok sıcakta çalıştırmayın. Ortalama bir sıcaklık yeterli ve fön makinesini kullanırken saçına çok yakın tutma şekli çabuk bozuluyor sonra.
İkinci tavsiyem de saçına fön çekmeden önce elinle veya tarak ile şekil verip sonra fön çekmeyi deneyebilirsiniz.
Dostum saçım düz olmadığı için öyle fön çekemiyorum ve çeksem bile dağınıktan daha da beter oluyor o yüzden onu hiç kullanmıyorum.
Evde fön makinesiyle geriye yatırın. Vardığınız yerde saçlarınıza iki elinizle rahat bir şekilde tekrar şekil verebilirsiniz.
Sağ ol dostum tavsiyen için deneyeceğim ama bu sefer de geriye doğru kalmaz mı saçım.
Benim yaşadığım problemin benzeri sac kalınlığım bayağı ince. Haliyle ıslakken şekil verip kurutsam bile rüzgardan dağılıyor çözüm olarak orta sertlikte bir toz wax kullanmak. Tabii ne kadar sağlıklıdır bilemiyorum.
Benimki de çok kalın değil toz Wax'ın adı nedir ve çok sert yapmaz değil mi jöle gibi.
Bence iyi bir şey hocam. Diğer saçı süpürge fırçası gibi olan insanlara benzememeniz.
Hocam bu sefer de rüzgar estiği zaman çok berbat oluyor onlardan da kötü oluyor vallahi.