Evet ben de işe yaramıyor. Bağışıklık kazanmışım. Sizde de ters etki yapmış. Bir tatuni yiyin iyi gelir. Konuyu kirletmeyelim daha fazla.
Ben tecrubeme dayanarak tavsiye veriyorum ve sen bana cok bilmis bir sekil de arsiz bir cevap veriyorsun. Haddini bil tanimadigin kisilere buradan yazmak kolay. Tantuno de ismarlarim sana ayni zaman da matematik, fizik, biyoloji, kimya dersi de veririm. Sen yeter ki gel.Evet ben de işe yaramıyor. Bağışıklık kazanmışım. Sizde de ters etki yapmış. Bir tatuni yiyin iyi gelir. Konuyu kirletmeyelim daha fazla.
Ben her hangi bir çok bilmişlik yapmadım, hakaret içeren ve saygısızca senli benli bir cevap da vermedi. Bu arada ne iş yapıyorsunuz?Ben tecrubeme dayanarak tavsiye veriyorum ve sen bana cok bilmis bir sekil de arsiz bir cevap veriyorsun. Haddini bil tanimadigin kisilere buradan yazmak kolay. Tantuno de ismarlarim sana ayni zaman da matematik, fizik, biyoloji, kimya dersi de veririm. Sen yeter ki gel.
Zigavus diye sarımsaklı bir şampuan da vardı.Sarımsak yağı kullanıyorum iyi oluyor, tavsiye ederim. Teşekkürler.
Ogrenciyim sen?Ben her hangi bir çok bilmişlik yapmadım, hakaret içeren ve saygısızca senli benli bir cevap da vermedi. Bu arada ne iş yapıyorsunuz?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.