Saçım uzamıyor

Oxlarc

Picopat
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Merhaba arkadaşlar öncelikle benim saçım kıvırcık bir saç ve benim saçım kes girildikten bir hafta sonra uzardı hemen bonus saç gibi olurdu fakat en son saçımı bayağı kısaltmıştım. 2 aydan fazla oldu ama neredeyse hiç uzamadı. Çok az uzadı kestirdiğim zamankinden farkı yok gibi. Neden olabilir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaşlar öncelikle benim saçım kıvırcık bir saç ve benim saçım kes girildikten bir hafta sonra uzardı hemen bonus saç gibi olurdu fakat en son saçımı bayağı kısaltmıştım. 2 aydan fazla oldu ama neredeyse hiç uzamadı. Çok az uzadı kestirdiğim zamankinden farkı yok gibi. Neden olabilir?
Beslenmen ve uykunda bir değişiklik oldu mu ? Hayatında önemli bir fark oldu mu ?

Uyku saatlerin geçmiştede mi aynıydı?
Yeme sıklığın arttı, peki ne tarz yiyecekler yiyorsun?

Hamur işleri, tavuk, kırmızı et, tahin pekmez, tost falan yani genellikle karbonhidrat ve protein oranı yüksek besinler yiyiorum.

Uyku saatlerin geçmiştede mi aynıydı ?
Yeme sıklığın arttı, peki ne tarz yiyecekler yiyorsun ?
Uyku saatlerim geçmişte aynı değildi daha geç yatıyordum saat gece 4 gibi

Hamur işleri, tavuk, kırmızı et, tahin pekmez, tost falan yani genellikle karbonhidrat ve protein oranı yüksek besinler yiyiorum.

Uyku saatlerim geçmişte aynı değildi daha geç yatıyordum saat gece 4 gibi
Yaşın, stres durumun vb her şey etkiler dostum, hayatında değişen şeylere bak ona göre pay biç buradan değerlendirmek çok zor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı