Saçımda kellik mi var?

Yani genetiğine bakamayız. Ancak saç geninde önemli rolü anne tarafı oynar. O yaşlarda saç çizgisi oturmaya eğilimli olduğu için kellik zannetmiş de olabilirsin. Saç çizgin geriye gitti diyelim, üstlerden döküleceğini göstermez bu.
Hocam bir tutam saçı alıp ayırınca orta kısım bomboş beyaz deri çok belli.(arkadaşlarımın hiçbirinde yok bu) Saçımın her yerinde geçerli. Elimi 3 kere atsam en az birinde kesin geliyor bir kaç tane.

Kardeşim baban kel mi?
Dayılarımın saçı bayağı gür adam her gün jöle vb kullanmasına rağmen 40 küsur yaşında baağı uzun saçları var ama babam ve amcamlar kel, babamın önden sağ sol seyrek

Hocam bir tutam saçı alıp ayırınca orta kısım bomboş beyaz deri çok belli.(arkadaşlarımın hiçbirinde yok bu) Saçımın her yerinde geçerli. Elimi 3 kere atsam en az birinde kesin geliyor bir kaç tane.
bende öyle elimle attığımda dökülme olmuyor. ayırdığımda ortası boş değil

Dayılarımın saçı bayağı gür adam her gün jöle vb kullanmasına rağmen 40 küsur yaşında baağı uzun saçları var ama babam ve amcamlar kel, babamın önden sağ sol seyrek.

Kardeşim benim baba tarafı komple kel anne tarafı güp gür ama yapacak bir şey yok 15 yaşımda kel kaldım, saç ektirdim diken gibi çıkıyor.

Sende de aynısı olmaz umarım 30 35i görürsen haline şükür.

@zazalpha Yani hocam buna kimse cevap veremez. Kimisi 40 yaşında kel kalıyor kimisi bu forumda rastladık 16 yaşında üstten kellik var. Ancak fotoğrafa bakarsan 19 yaşında saçların gayet gür ve çizgin de normal.

@KiloZuluSierra Merak etmeyin hocam, saç ektirmek artık günümüzde çok kolay hale geldi. Hem kendi saçınızı ekiyorlar yani doğal hem de saç genetik özelliğin kaybetmiyor kıvırcıksa kıvırcık, dalgalıysa dalgalı çıkıyor. İstediğiniz kadar da uzatabilirsiniz. Kel kalacağım varsayımına girerseniz stres yaparsınız, saç dökülmesinin onlarca sebebi olabilir.

Dayılarımın saçı bayağı gür adam her gün jöle vb kullanmasına rağmen 40 küsur yaşında baağı uzun saçları var ama babam ve amcamlar kel, babamın önden sağ sol seyrek

bende öyle elimle attığımda dökülme olmuyor. ayırdığımda ortası boş değil
Attığınız üçüncü fotoda kafanızın sağ tarafında o bahsettiğim boşluğu görür gibi oldum... Boynuz şeklinde azalmada belirti sanırım.

@zazalpha yani hocam buna kimse cevap veremez. Kimisi 40 yaşında kel kalıyor kimisi bu forumda rastladık 16 yaşında üstten kellik var. Ancak fotoğrafa bakarsan 19 yaşında saçların gayet gür ve çizgin de normal.

@KiloZuluSierra merak etmeyin hocam, saç ektirmek artık günümüzde çok kolay hale geldi. Hem kendi saçınızı ekiyorlar yani doğal hem de saç genetik özelliğin kaybetmiyor kıvırcıksa kıvırcık, dalgalıysa dalgalı çıkıyor. İstediğiniz kadar da uzatabilirsiniz. Kel kalacağım varsayımına girerseniz stres yaparsınız, saç dökülmesinin onlarca sebebi olabilir.

Yok öyle bir şey kral ben ektirdim diken gibi çıkıyor hiçbir şekilde doğal haliyle kıyaslayamazsın.

@KiloZuluSierra Merak etmeyin hocam, saç ektirmek artık günümüzde çok kolay hale geldi. Hem kendi saçınızı ekiyorlar yani doğal hem de saç genetik özelliğin kaybetmiyor kıvırcıksa kıvırcık, dalgalıysa dalgalı çıkıyor. İstediğiniz kadar da uzatabilirsiniz. Kel kalacağım varsayımına girerseniz stres yaparsınız, saç dökülmesinin onlarca sebebi olabilir.
Hocam sağ olun, ben ne olacaksa olsun kafasındayım yeter ki sağlıklı olsunda... Zaten bu yaz sınav seneme girmemden dolayı kendi isteğimle sıfırlayacağım saçları.

Yok öyle bir şey kral ben ektirdim diken gibi çıkıyor hiçbir şekilde doğal haliyle kıyaslayamazsın.
Saçınızı nereden ektiler hocam, nasıl yani diken gibi? saçınız düz mü mesela? Çünkü araştırdığımda öyle bir şey olamaz deniliyor. Yani saçın düzse saç ekiminden sonra da düz çıkar, kıvırcık çıkma ihtimali yok. Dalgalıysa dalgalı çıkar.

Son düzenleme:
Attığınız üçüncü fotoda kafanızın sağ tarafında o bahsettiğim boşluğu görür gibi oldum... Boynuz şeklinde azalmada belirti sanırım.
@zazalpha Yani hocam buna kimse cevap veremez. Kimisi 40 yaşında kel kalıyor kimisi bu forumda rastladık 16 yaşında üstten kellik var. Ancak fotoğrafa bakarsan 19 yaşında saçların gayet gür ve çizgin de normal.

hocalarım, sacımı sıfıra vurduğumda o saç olmayan yerlerde kemik cıkınytım var boynuz gibi top şekline cıkıntılar bu yüzden orda saç olmaması normal olabilir mi? şişkinlik var anlayacağınız

Technopat Haberler

Geri
Yukarı