Saçımın üstü seyrek

Hocam merhaba, benim de saçimin ön sol tarafı sağ tarafına göre bayağı dökülmüş. Biberiye yaği kullanıyordum saçıma. Onun etkisi olabilir mi?

Kardeşim olabilir. Emin ol o tarz sıvıların hiçbir faydası yok faydasını gördüm diyenin de saç dökülme problemi yoktur ben biberiye yağı da kullandım ama tırt çıktı. Bir uzmanına görün derim belki vitamin değerlerindendir belki de genetiktir.

Genetik tip saç dökülmesini yağla, şampuanla engelleyemezsiniz. Durdurmanın bilimsel sadece 2 yolu var; Finastrid ve minoksidil.

Bunun haricindeki tüm preparatlar hikaye. Hele sonu in'le biten mucize şampuan ve serumlara sakın para harcamayın. O parayı direkt çöpe atın. Belki biri çöpteki parayı bulur, daha faydalı şeyler için harcar.

Biraz geç olacak ama, bence dikkate al benimde saçlarım 17 li taşlarda aşırı dökülmeye başladı, sonra yavaşladı şimdi ufak ufak dökülüyor, tepe bölgsinde seyrelme olsu, her türlü kapatabiliyorum ama can sıkıyor yinede, yaşım şuan 28 belki bir 10 seneye kalmaz kafa hava alanı gibi olur belkide dökülmez bilemiyoruz kimsede bilmiyor 😂😂😂

Biraz geç olacak ama, bence dikkate al benimde saçlarım 17 li taşlarda aşırı dökülmeye başladı, sonra yavaşladı şimdi ufak ufak dökülüyor, tepe bölgsinde seyrelme olsu, her türlü kapatabiliyorum ama can sıkıyor yinede, yaşım şuan 28 belki bir 10 seneye kalmaz kafa hava alanı gibi olur belkide dökülmez bilemiyoruz kimsede bilmiyor 😂😂😂
Doktora gidiyorum 3 ayda bir kan testi yaptirmaya vitamin takviyesi aldim yeni saclar cikmaya basliyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı