Saçın yanları çok hızlı uzuyor

Merhaba, bana yakıştığını düşündüğüm için yanlar 0 model kullaniyorum ancak berberden 3-4 gün sonra hemen uzuyor. Bu süreyi uzatmak için veya kendim kesmek için neler yapabilirim? Babam falan istediğim gibi kesemiyor.

Aynı şekilde benim saçımın yanları çok hızlı uzuyor ve sürekli kesmek zorunda kalıyorum. Biraz el işi olduğu için biraz pratik yapmanız lazım, yapa yapa artık daha iyi kesmeye başlıyorsunuz. Kafanıza takılan hususlarda internette tonlarca video mevcut onlardan izleyebilirsiniz. Ben artık berbere gitmiyorum, bazen peder yapıyor ve vallahi gittiğim berberden daha iyi oluyor. Onun öncesinde tabii, kobay olduk acemiliği attı 😂

Aynı şekilde benim saçımın yanları çok hızlı uzuyor ve sürekli kesmek zorunda kalıyorum. Biraz el işi olduğu için biraz pratik yapmanız lazım, yapa yapa artık daha iyi kesmeye başlıyorsunuz. Kafanıza takılan hususlarda internette tonlarca video mevcut onlardan izleyebilirsiniz. Ben artık berbere gitmiyorum, bazen peder yapıyor ve vallahi gittiğim berberden daha iyi oluyor. Onun öncesinde tabii, kobay olduk acemiliği attı 😂
Hocam, ben de yanları kendim almak istiyorum ama hiçbir tecrübem yok.

Makine olarak ne kullanıyorsunuz? Normal makine var ancak 0 yok.
Büyük ölçüde Philips MG3720 ve bir tane de Philips eski cihaz var onu kullanıyorum. Biraz daha geliştikten sonra Powertec makinesini aldım ve şimdi çok daha iyi oluyor.

Sakal olarak ve tamamen sıfırlamak için pek kullanmasam da Philips 3000X kullanıyorum.

Bol numaralı bir makine olduktan sonra kolay. 3-4 yıldır kendim tıraş oluyorum istediğim gibi. Bu kadar zaman geçtiği halde hala berber gibi kesemiyorum haliyle ama kimse kendi kestiğimi anlamıyor da aynı zamanda. Pratik işi biraz.

Büyük ölçüde Philips MG3720 ve bir tane de Philips eski cihaz var onu kullanıyorum. Biraz daha geliştikten sonra Powertec makinesini aldım ve şimdi çok daha iyi oluyor.

Sakal olarak ve tamamen sıfırlamak için pek kullanmasam da Philips 3000X kullanıyorum.
MG3720, 0 alıyor mu? Powertec olarak ne aldınız?

Son düzenleyen: Moderatör:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı