Saçkıran hastalığı

anonimkullanici

Femtopat
Daha fazla  
Öncelikle selamlar abilerim ablalarim sevgilerle,
Ben lise hayatına yeni geçecek olan bir kardeşinizim. Benim yaklaşık 10 senedir lanet getirdiğim, adı (saçkıran) olan bir tür tüy hastalığım var. Kafamda doğru düzgün saç yok bir yerde var diğer yerde yok kaş desen bir çareyle zar zor çıkartıyoruz geri dökülüyor. Neyse sadede geleyim. Ortaokulda ve ilkokulda hep hayatım şapka takarak geçti. Gerek hocalardan izin alarak gerek zorlanarak şapka takarak okulu bitirdim. Sizce lise gibi ciddi bir ortamda ne yapabilirim? Çünkü ben şapka takmaktan artık gerçekten zorlanıyorum. (gerek hocadan izin al, gerek milletin alay konusu ol vb.) Hiçbir şey aklıma gelmiyor. Çöktüm kaldım. Ne yapabilirim? (tedavi için değil, liseyi sürdürebilmem konusunda) milllet afedersiniz B4K görmüş gibi baktığı için artık bıktım ben bu nasıl bir hayat!

Son düzenleyen: Moderatör:
Muhtemdlsn hastalığın sebebi ile olumsuz eleştirilere her zaman maruz kalıcaksın.
Bu durumdan kurtulmak için vücuduna yatırım yapıp, toplum içerisinde saygınlık kazanmak için çabalayabilirsin.
Yapay saç ürünleride kullanmak bir seçenek tabiikide.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı