15 Ocak 2025 Mesaj: 4 Bayağıdır saç dökülmem var, kesemedim bir türlü. Güçlü bir şampuan önerir misiniz ve kafamda böyle bir açıklık var. Saçkıran mıyım acaba? Dosya Ekleri WhatsApp Görsel 2025-01-08 saat 23.35.29_fad2aa08.jpg 66,3 KB · Görüntüleme: 121 Genişletmek için tıkla...
Bayağıdır saç dökülmem var, kesemedim bir türlü. Güçlü bir şampuan önerir misiniz ve kafamda böyle bir açıklık var. Saçkıran mıyım acaba?
A Adem056 Picopat Katılım 23 Kasım 2024 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mart 2025 #2 scwhls dedi: Bayağıdır saç dökülmem var, kesemedim bir türlü. Güçlü bir şampuan önerir misiniz ve kafamda böyle bir açıklık var. Saçkıran mıyım acaba? Genişletmek için tıkla... Galiba var. Biraz geç oldu ama geçmediyse dermatolojiye gitsen iyi olur yayılabiliyor.
scwhls dedi: Bayağıdır saç dökülmem var, kesemedim bir türlü. Güçlü bir şampuan önerir misiniz ve kafamda böyle bir açıklık var. Saçkıran mıyım acaba? Genişletmek için tıkla... Galiba var. Biraz geç oldu ama geçmediyse dermatolojiye gitsen iyi olur yayılabiliyor.
KS KS S scwhls Femtopat Katılım 8 Ocak 2025 Mesajlar 5 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mart 2025 #3 Adem056 dedi: Galiba var. Biraz geç oldu ama geçmediyse dermatolojiye gitsen iyi olur yayılabiliyor. Genişletmek için tıkla... aga gittim doktora erkek tipi saç dökülmesi dedi minoksidil yazıp gönderdi kullanmadım zararlı diye
Adem056 dedi: Galiba var. Biraz geç oldu ama geçmediyse dermatolojiye gitsen iyi olur yayılabiliyor. Genişletmek için tıkla... aga gittim doktora erkek tipi saç dökülmesi dedi minoksidil yazıp gönderdi kullanmadım zararlı diye
A Adem056 Picopat Katılım 23 Kasım 2024 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mart 2025 #4 scwhls dedi: aga gittim doktora erkek tipi saç dökülmesi dedi minoksidil yazıp gönderdi kullanmadım zararlı diye Genişletmek için tıkla... Bende kullanmıştım yeni öğrendim zararlı olduğunu. Eğer daha saç çıkmadıysa başka doktora git yayılabilir galiba.
scwhls dedi: aga gittim doktora erkek tipi saç dökülmesi dedi minoksidil yazıp gönderdi kullanmadım zararlı diye Genişletmek için tıkla... Bende kullanmıştım yeni öğrendim zararlı olduğunu. Eğer daha saç çıkmadıysa başka doktora git yayılabilir galiba.
KS KS S scwhls Femtopat Katılım 8 Ocak 2025 Mesajlar 5 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mart 2025 #5 Adem056 dedi: Bende kullanmıştım yeni öğrendim zararlı olduğunu. Eğer daha saç çıkmadıysa başka doktora git yayılabilir galiba. Genişletmek için tıkla... aga saçkıran yok saçımda erkek tipi saç dökülmesi var
Adem056 dedi: Bende kullanmıştım yeni öğrendim zararlı olduğunu. Eğer daha saç çıkmadıysa başka doktora git yayılabilir galiba. Genişletmek için tıkla... aga saçkıran yok saçımda erkek tipi saç dökülmesi var