Saçlar anıları saklar mı?

485936

Hectopat
Böyle bir şey duymuştum. Saçlar anıları saklıyor diye bir şey. Sizce gerçek mi? Bana kalırsa gerçek çünkü ben her saçlarımı kestirdiğimde eskiyi unutuyorum. Eski dediğim kötü anılar gibi.

Siz diyince farkettim bende de var bu. En son saçımı kestirdiğimde nasılsam şuan da öyleyim. Yakında 5'e vuracağım eğer bir şeyler değişirse olabilir.

Hayır.

I think definitely not.

Son düzenleyen: Moderatör:
Belki mesela saçınızın uzun olduğu bir dönem çok kötü zamanlar geçirmişsinizdir, saçınızı 3'e vurur ferahlarsınız, sonra hayatınız iyi gitmeye başlar. Beyniniz de saçların anıyı sakladığını düşünür.
Tabii bu benim fikrim, ama saçlarda herhangi bir sinir yada anı tutmak için olan şeylerden yok. Eğer anı saklayacak olsalardı da tek kötü anıları değil iyi anıları da beraberinde götürürlerdi.

Yok öyle bir şey. Saçlarını kestirmenin psikolojik etkisi olabilir ama. Sonuçta halihazırda sahip olduğun kimliğin az da olsa değişmiş oluyor. Birkaç tane makale görmüştüm. Araştırmak lazım.

Millet Arda Turan gibi saçını kestirip akım haline getirdi. Bundan ibaret.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…