Siz diyince farkettim bende de var bu. En son saçımı kestirdiğimde nasılsam şuan da öyleyim. Yakında 5'e vuracağım eğer bir şeyler değişirse olabilir.Böyle bir şey duymuştum. Saçlar anıları saklıyor diye bir şey. Sizce gerçek mi? Bana kalırsa gerçek çünkü ben her saçlarımı kestirdiğimde eskiyi unutuyorum. Eski dediğim kötü anılar gibi.
Hayır.Böyle bir şey duymuştum. Saçlar anıları saklıyor diye bir şey. Sizce gerçek mi? Bana kalırsa gerçek çünkü ben her saçlarımı kestirdiğimde eskiyi unutuyorum. Eski dediğim kötü anılar gibi.
Belki mesela saçınızın uzun olduğu bir dönem çok kötü zamanlar geçirmişsinizdir, saçınızı 3'e vurur ferahlarsınız, sonra hayatınız iyi gitmeye başlar. Beyniniz de saçların anıyı sakladığını düşünür.Böyle bir şey duymuştum. Saçlar anıları saklıyor diye bir şey. Sizce gerçek mi? Bana kalırsa gerçek çünkü ben her saçlarımı kestirdiğimde eskiyi unutuyorum. Eski dediğim kötü anılar gibi.
Böyle bir şey duymuştum. Saçlar anıları saklıyor diye bir şey. Sizce gerçek mi? Bana kalırsa gerçek çünkü ben her saçlarımı kestirdiğimde eskiyi unutuyorum. Eski dediğim kötü anılar gibi.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.